Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

zapomniana bluza

Polecane posty

dokładnie miesiąc temu moja mama pożyczyła "cioci" moją bluzę. obiecała że przywiezie na drugi dzień:-o ale tak się nie stało:-o do tej pory mi nie oddala.. upomniałam się raz, bardzo grzecznie. Jakich słów mam użyć, aby oddała mi bluzę DZIŚ????? dodam, że jeżeli nie będę przypominać o bluzie, uzna, że to się przedawniło i nie odda mi bluzy nigdy...

Gość powiedz ze wyjezdzasz
i ci jest potrzebna na wyjazd

pojedź do niej kiedyś na wieczór i udaj że ci zimno, jak sie sama nie domyśli to sie spytaj czy ma coś do ubrania bo nic nie wzielas itd:P moze sie domysli a jak nie to powiedz ze "o przeciez chyba jest tu moja bluza":P:P ale sprawdz pogode wczesniej zebys w 30 stopniach nie dygotala z zimna;)

ta bluza jest mi KONIECZNIE potrzebna na 14 sierpnia... i dodam, że ona 1 sierpnia wyjechała nad morze Z MOJĄ BLUZĄ :-o

Gość moim zdaniem powinnas
wyslac jej swoje zdjecie a pod spodem adres - na pewno nabierze sie, ze to biedne, niepelnosprawn dziecko. wysle ci jakas paczke z ubraniami i mandarynkami, wsrod nich moze bedzie ta bluza:)

no chyba proste..jak wiesz,ze jest w domu to idziesz i mwoisz,ze potrzebujesz ta bluze na teraz i mozesz wziac nawet brudna..bierzesz i koniec

tylko że ja prowadzić samochodu nie umiem, a ona mieszka dość daleko. a dzis niedziela, więc ona pasożytuje na rodzinie i jeździ od jednej ciotki do drugiej..:-o może i u mnie zawita:-o