Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upieczone jabłuszko

pomozecie? jaki mam wpisac kolor oczu do dowodu?

Polecane posty

Gość upieczone jabłuszko

http://i32.tinypic.com/5517jb.jpg na około są tak jakby niebieskie, w środku żółte (co z daleka daje tak jakby zielony) a w prawym oku mam jeszcze brązową plamkę :P co byscie wpisaly? mam przed sobą wniosek i tak myślę, i myślę... :P

Gość a jakie masz wpisane w
paszporcie?

Gość masz takie jak moja mama
ni to zielone ni niebieskie. Ona ma w dowodzie wpisane niebieskie i mysle że Ty też powinnaś tak wpisać.

zielone albo niebieskie wpisz ja mam niebiesko-szaro-troszke zielone i wpisalam szare chociaz do szarych zbytnio nienaleza

Gość nie wpisuj zielonych
zielone sie wpisuje gdy masz ciemno zielone oczy a nie takie wpadające w niebieski/

zreszta kolro oczu moze sie troche zmienic :P moze dlatego wpisalam szare 4 lata temu bo etraz sa bardziej niebeiskie

Gość ja bym wpisala niebieskie
sama mam brazowe-zielone a w dowodzie i paszprocie piwne....

Gość upieczone jabłuszko
no właśnie na żywo jeszcze troche pod szare podchodzą :P kiedys bylo inaczej - nikt ci nie każe czytać ;) no to wpiszę albo zielone, albo nieokreślone, albo wielokolorowe :P

Gość reervtge
moze i wpadaja w niebieski ale dla mnie sa bardziej zielone niz niebieskie ;) wpoisz zielone i tak cie nikt przeciez za to nie bedzie scigal ;) btw sliczne masz oczy :)

a poza tym wiele ludzi inaczej widzi dany kolor, wiec wpisz tak jak ty uwazasz

Gość upieczone jabłuszko
reervtge - dziękuję ;) wiem, że nikt tego nie sprawdzi, ale wiadomo, lepiej żeby było w miare prawdziwie :D to chyba dam te kolorowe i tyle ;)

Gość Bogumiła
Masz piękne zielone oczy.

kolorowe to sie chyba pwisuje np jak masz 2 rozne teczowki albo rzeczywiscie sa nieokreslone? tak mi sie wydaje

Gość nie wpisuj kolorowych
przeciez kazdy ma kolorowe :D wpisz zielone, bo zdecydowanie sa bardziej zielone niz niebieskie

Gość asdnhsjfd
zielone ? ja bym niebieskie napisala ...

Gość upieczone jabłuszko
Ellinka - no może faktycznie... to chyba te nieokreślone... nie wpisuj kolorowych - zielone oczy mi się bardziej kojarzą z takimi kocimi np. http://buziuchna88.w.interia.pl/oko.jpg takie trochę oliwkowe :P

tez mam takie oczy i w dowodzie wpisalam zielone - ale to dlatego ze podobała mi sie piosenka o zielonych oczach a nie z przekonania:D Fajne takie oczy mozesz miec bardziej niebieskie lub bardziej zielone w zależności od ubrania:) Pozdrawiam

Gość yooo
a ja mam wpisane wielokolorowe,bo tez się zdecydować nie mogłam.raz są bardziej zielone,a raz bardziej niebieskie

Gość wiesz nam trudmno
powiedziec bo na zdjeciu to tak nie widac- ianczej jakbys my cie na zywo zobaczyly ,ale nie pisz jakies nieokreslone czy wielokolorowe czy cos- zdecyduj sie na cos albo niebieskie -albo zielone...chcoiaz jak sobie pomylse o niebieskich oczach to w sumie nie kojarzy mi sie z takim kolorem jak ty masz....

Gość upieczone jabłuszko
Ellinka - już wszystkich przepytałam :D np. mama, że zielone, chłopak, że szare, a ojciec, że niebieskie, ale nie wiem czy jemu wierzyć, bo jest daltonistą ;) zdjęcie jest zrobione w świetle dziennym, bo na dworze bez żadnych lamp błyskowych ;)