Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghgfghggh

Nie lubię alkoholu

Polecane posty

Gość hghgfghggh

Nic co %%% mi nie smakuje. Próbowałam wielu drinków, które inni zachwalali - że są pyszne itd, a mi nie smakowały, bo czułam w nich alkohol ;/ No i pozostaje cola :D Czy ktoś też tak ma?

o jezusmaria.... weźcie nic o alkoholu nie mówcie, bo padnę... jestem ciężko poszkodowana i nigdy już wódki do ust nie wezmę :O skąd się tu nagle wzięło tyle topików o alkoholu????

Gość JESTES KONIEM
autorze artykułu i Jarku 84 i nikt, ale to nikt nie może wam pomóc zal.pl

Gość hhhghfhh
Piwo z sokiem? A fe.

Gość hanka mądra jak firanka
pojebało cię hanka :O pewnie jesteś straszną gadułą, bo mówisz i pewnie strasznym obżartuchem, bo jesz pewnie też głąbem, bo czasem zrobisz błąd..........

Gość anty alkoholowa bo tak
Ja też nie lubię!!! Właściwie nic alkoholowego mi nie smakuje. Ani drinki, ani wino, ani piwo. Ale nie przeszkodziło mi to zalać sie wczoraj w trupa. Wypiłam 1,5 butelki szampana. A teraz zdycham i łeb mi waży z tonę albo dwie.

alkoholikom nic nie śmierdzi wiec chlają wódkę ,piwo ,szampana i udają koneserów, smakoszy hahaha,naszczać do kufla i tez wypiją

Gość zewsząd i znikąd
Mam dokładnie tak samo. Dla moich kubków smakowych "alkohol" i "smaczne" to pojęcia wzajemnie się wykluczające. Na szczęście mi nie zależy, wręcz przeciwnie - kiedy widzę pijanych ludzi, jestem bardzo zadowolona, że nie bywam pijana i za jedyne interesujące środki psychoaktywne uważam psychodeliki.

Spróbuj campari z sokiem pomarańczowym. Nie czuć, że to alkohol, a ma smaczny niespotykany smak. Procentów ma bardzo mało.