Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StupidBlondie

Co mozna robic z facetem?

Polecane posty

Gość StupidBlondie

Pomozcie mi :P zapowiada sie, ze w koncu zaczne jakis pierwszy, powazny zwiazek w moim 19-letnim zyciu. Z racji tej,ze nigdy z nikkim nie bylam, nie mam pojecia, co moge robic z facetem? Tylko nie piszcie mi, ze jebac sie, licze na madrzejsze odpowiedzi, nie krecace sie tylko i wylacznie wokol sexu... Z gory dzieki za pomoc ;)

Gość StupidBlondie
Help, ludzie!

Gość bjbjbjbjb
hehe dobre

Gość fdsgas
ruchac sie

- obejrzeć film - pójść na spacer do parku - pograć w scrabble -iść na basen, łyżwy, rowery - iść sobie na pizzę, do restauracji - wziąć go na zakupy by Ci powiedział w czym mu się podobasz najbardziej - w weekend wziąć spakować plecaki, wziąć koc i pojechać za miasto. Radio na baterie, piwo, jedzonko, olejek do opalania itp - iść sobie do pubu - poleżeć sobie w łóżku. - w weekend do znajomych na imprezę Nie chce mi się dalej wymieniać. To po prostu facet musi być kreatywny

Gość nochybawiadomo
oczywisce, ze ci odpowiem glupia blondynko ruchac sie w domu ruchac sie na dworzu ruchac sie w wannie ruchac sie pod prysznicem ruchac sie nad wodą ruchac sie w hotelu ruchac sie w aucie ruchac sie w basenie generlanie tylko ruchac sie.. wszystko inne to chuj!

Gość ABCeDe
Autorko rób to na co masz ochotę, ale podziel te zajęcia z chłopakiem. Możecie też razem ustalić na co macie ochotę i zająć się tym. Facet też powinien wykazać się inicjatywą.