Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choholudek

co jej odpisać?

Polecane posty

Gość choholudek

Gość choholudek
Drodzy Kafeteriusze jest sprawa :D Wczoraj wkurzyłem się na dziewczynę. Czekałem wieczorem w domu na wiadomość z jej strony co robi wieczorem, bo prosiłem ją wcześniej o to. A ta mi łaskawie odpisała, po tym jak ja pierwszy do niej napisałęm ! że pojechała na koncert ze znajomymi (towarzystwo mieszane) Wkurzyłem się o to na nią....Dałem jej to też troche poznać. Teraz mi wielce piszę "kochany wpadniesz do mnie wieczorkiem? pozdrawiam:*" Dodam, że to nie pierwszy raz kiedy weekendowy wieczór spędzamy osobno bo wybiera znajomych...w piątek również poszła sobie na piwo... -_- Myśli sobie, że napisze mi jednego czułego smsa i jest już wszystko ok ? myli się! i tutaj pojawia się moje pytanie... co jej odpisać ? :D 1) "podtrzymajmy weekendową tradycję i spędźmy wieczór osobno. Spotkamy się kiedyś w tygodniu" 2) "sorki, ale umówiłem się już ze znajomymi. Pozdrawiam" 3) "dam Ci od siebie odpocząć, bo widzę, że tego potrzebujesz" 4) iść... ;/ i tym samym pokazać, że nie mam jaj... ;/

Gość sabadiaa
To zależy co chcesz osiągnąć tym smsem. Jeśli chcesz ją porządnie wkurzyć to wybierz opcję 2 :)

Gość modraczek jestem
numer 1 bardzo mi się podoba :)

Gość choholudek
chcę ją czegoś nauczyć...dać do zrozumienia, że tak się ze mną nie postępuje...aby miała nauczkę na przyszłość. Szkoda tylko, że gdzieś po głowie mi też chodzi myśl aby jej nie zranić...

Gość
połącz opcję 1 i 2 :D

Gość sabadiaa
No to 2 jak najbardziej pasuje. Krotko i bez szczegolow. Jak napiszesz to co w 1 i 3 to pewnie wywiaze sie jakas dyskusja, a po co to :) Napisz, ze wychodzisz ze znajomymi, niech wie, ze nie tylko ona moze :)

Gość choholudek
myślicie, że nie odpokutowała jeszcze ? nie chciałbym też pogorszyć naszych stosunków.. kiedy jesteśmy dopiero ze sobą też 3 tygodnie... ona lat 20 ja 24

Gość sabadiaa
Ona wychodzi ze znajomymi, wiec Ty tez mozesz, prawda? Nie musisz byc na kazde jej skinienie :)

Gość choholudek
no tak...prawda jest taka, że nie umawiałem się dzisiaj z nimim... tylko tak bym jej po prostu napiasł... :P pomimo, że sam tęsknię i bardzo chciałbym się z nią spotkać... :( ale jakąś nauczkę chyba musi dostać co ? czy już odpokutowała za swoje? Rano mi napisała smsa czy "dzień dobry kochany :* idziemy na 11 do kościoła ? pozdrawiam:*" a ja jej odpisałem "cześć. Ja właśnie z kościoła wróciłem. Pozdrawiam" :E

Gość Ja mysle ze to jej dobrze
zrobi :) Niech dostanie nauczke :) Na przyszlosc bedzie wiedziala, ze powinna sie takze liczyc z Twoimi uczuciami :)

Gość choholudek
zapinam gacie na suwak logarytmiczny :classic_cool:

Hmmm a nie mozesz po prostu jej powiedziec, ze nie podoba Ci sie jej zachowanie?Po co ukrywac to co czujesz i to co Cie boli?To poczatek Waszego zwiazku, chyba lepiej zaczynac od prawdy i rozmawiac z partnerem o tym co sie czuje, co sie nie podoba itd...:)

Gość choholudek
rozmowa rozmową, ale pewne zachowania powinny wychodzić od niej samoczynnie... Jak czujesz tak się zachowujesz...

Gość ekrjh
napisz jej ze jestes juz umowiony i nie masz dzisiaj czasu. Olej ja tak samo jak ona to zrobila.

Gość Słona_herbata
Dla mnie jesteś żałosny. Związek to nie robienie sobie na złość i odstawianie szopek - Ty mi wykręciłaś numer to teraz ja Tobie. Chcesz tak całe życie robić? Może ona po prostu nie widzi problemu i zamiast robić cyrki i pisać "mądre" sms-y porozmawiaj z nią o tym. Powiedz, że nie pasuje Ci takie zachowanie i jak się wówczas czujesz. Inaczej to ona Cię wymieni na inny model, a potem będziesz zakładał wątki jaki wybrać sms na przeprosiny.

Gość choholudek
nie chciałem nigdy nikomu robić na złość...ale trzeba też się szanować! ze mną się jakoś w ogóle ani wczoraj ani przedwczoraj nie liczyła... Nie pomyślała wczoraj jak się poczuję...Nie miała skrupułów. Więc nie pisz, że jestem żałosny. Ciekawe jak Ty byś się zachowywała kiedy ktoś by sobie robił wszystko co mu się podoba i chciał mieć kogoś przy sobie i jednocześnie latać wszędzie i z każdym jak singiel, a za chwilę na udobruchanie napisze Ci wielce niewinnego smsa jakby nigdy nic i uważa, że nie ma sprawy...

Gość choholudek
wsadzam sobie w tylek kamerke internetowa i krece nowe odcinki telenoweli o moich owsikach pt. "Zycie jak w odbycie" :classic_cool:

Gość ekaterinka
wg mnie najrozsądniej byłoby umówić się z nią w jakimś neutralnym miejscu (poza jej domem,żeby nie czuła psychicznej przewagi) i pogadać jak cywilizowani ludzie

Gość heheh Wy się zawsze tak
pozdrawiacie?:D No 2 sms dosyć chamski,,= 1 może być.Chociaż nie wiem czy musisz pisać o tym podtrzymaniu tradycji lepeij jak napiszesz że masz już plany na wieczór. Niech się dziewcze pogłowi o co może Ci chodzić:)

Gość Słona_herbata
Odpowiem Ci prosto: po prostu nie zdecydowałabym się na taki związek. A jeżeli ona jest taka be i w ogóle to poszukaj innej. A powiedziałeś jej o swoich uczuciach? Napisałeś jak Ty się czujesz w takiej sytuacji? Ustalcie jakieś zasady i reguły, związek polega na rozmowie - dialogu, a nie wysyłaniu sms-ków, zarówno tych słodziutkich jak i ustalających czyjeś miejsce w szeregu. Może ona nie widzi potrzeby spędzania z Tobą każdego weekendu i wolnego czasu? Mamy chyba inną definicję słowa szanowanie się. Ja wolę wprost powiedzieć, o co mi chodzi, a nie zastanawiać się jak wbić danej osobie klin, żeby zabolało. W sumie tak naprawdę to Ciebie boli, bo i tak się z nikim nie spotkasz, nie pójdziesz ze znajomymi i nie będziesz się super bawił, tylko będziesz siedział w domu i analizował daną sytuacją. A kobitka stwierdzi, że jest wszystko ok i będzie się bawiła w najlepsze. Następnym razem robiąc to samo, bo przecież jej facet też wychodzi, taki luźny związek po prostu.

Gość choholudek
Oczywiście, że rozmowa w związku jest bardzo ważna ! Zgadzam się ! Ale akurat w tym przypadku nie uważacie, że to jest już coś na siłe ? ona sama powinna czuć to, że chce ze mną spędzić wieczór, a nie ze znajomymi... to że jej teraz coś na ten temat powiem to czy to coś zmieni ? Takie zachowanie powinny z niej wychodzić samoczynnie...

Zmieni. Bo będziesz wiedział na czym stoisz, a tak zastanawiasz się czy jest tak, a może inaczej. Będziesz wiedział, że jeżeli robi to samo po rozmowie z Tobą (szczerej!), w której opowiesz jej o swoich uczuciach i co Ci nie pasuje to chyba nie bardzo jej zależy. I wówczas lepiej poszukać kogoś innego. A te sms-y naprawdę są żałosne i lepiej daj sobie spokój z wysyłaniem ich.. Jesteś facetem to załatw to po męsku, a te sms-y męskie nie są.

Spotkaj sie z nia i porozmawiaj.Jest Twoja dziewczyna, nie wazne ile sie znacie, masz do tego prawo.Jesli jej zalezy na Tobie wiesz jak zareaguje, jesli nie tez wiesz.Po co Ci taka gra?Niczego nie zmieni, ona dalej bedzie wychodzila sobie, myslac ze to jest fer dlatego, ze Ty tez tak robisz.