Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 1989

czy 1 dzien cyklu musi byc pierwszym dniem rozpoczecia brania tabletek anty-pomo

Polecane posty

Gość ona 1989

czesc dziewczyny, mam jedno pytanko moze troche glupie dla niektorych z was , ale prosze o rade.:) chce rozpoczac 1listek tabletek anty. wiem ze trzeba je zaczac przyjmowac 1dnia cyklu:) ble ble ble:P ale dostalam dzis popoludniu okres(a raczej plamienia bo wiadomo te kilka pierwszych godzin trudno nazwac takim prawdziwym okresem przynajmniej w moim praypadku:)) a zalezaloby by stala pora brania tabletek wypadala mi na godiny poranne ok 9:) czy to ze rozpoczne branie tabletek jutro rano moze jakos zmiejszc skutecznosc tabletek? bo w ulotce pisze ze rozpoczac trzeba 1 dnia cyklu..

Gość wierra 333
masz 12 godzin na przyjecie

Gość ona 1989
a czy gbybym rozpoczela brac 2 dnia po 12 godizanch skutecznosc jest mniejsza?

Gość wierra 333
7 dni dodatkowego zabezpieczenia, ale czemu nie wezmiesz np jutro kolo 6 rano (tak zebyz sie zmiescic w 12 godzinach) a pozniej juz bedziesz brac o 9

Gość ona 1989
dzieki za odpo:) mam jeszcze jedno pytanko, czy myslisz ze po 1 opakowaniu moge rozpoczac od razu 2 bez tej 7dniowej przerwy? bo akurat 1 dzien ten przerwy wypada mi na 7dniowy wyjazd wakacyjny z moim facetem:)

Możesz wziąść po pierwszym opakowaniu od razu następne ale niewykluczone a właściwie wysoko prawdopodobne że będziesz miała plamienie

Gość nie jest zalecane
branie dwóch opakowań pod rząd na początku. Weź pod uwagę, że standardowo okres dostaje sie w 3-4 dniu od ostatniej tabletki. Jest on tez mało bolesny i mniej obfty - może nie warto?

Gość ona 1989
chyba macie racje;) i nie bede niczego przyspieszac:) najwyzej jeszcze troche z moim facetem poczekamy-dalismy rade rok to damy i miesiac:) a najwazniejsze by tabletki mi podpasowaly:) jeszcze raz dzieki za odp.:)