Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaaz

Boję się lekarza.

Polecane posty

Gość Monikaaaz

Od ponad miesiąca mam malutki (nie zauważalny) guzek koło ucha/ W dotyku jest jak ,,wystająca kość". Czasem wydaje mi się, że się zmniejsza, czasem, że zwiększa. Raczej mnie nie boli. O to zdjęcie gdzie się znajduje guzek: http://img200.yfrog.com/i/ucho.jpg/ Co to może być? Do jakiego lekarza mam iść? Boje się iść do lekarza, wiem, że muszę..........

Gość do moniki
idź do laryngologa, ale przedtem zrób sobie USG tego miesjsca oraz badanie krwi-morfolgia+rozmar+OB+CRP (świadczy o stanach zapalnych i niepokojacych w organiźmie).

Gość Monikaaaz
morfolgia+rozmar+OB+CRP ? jak to wygląda? jak wyglądają te badania? Dzięki za odpisanie.

Gość pobiera sie krew
idz najpierw zrobić badania, ja mam np. kolo domu taką prywatny punkt gdzie można to zrobić, tam jest lekarz jak przyjdziesz po wyniki on Ci powie na co musisz zwrócić uwagę, np czego masz za mało i takie tam, po ob zobaczysz czy masz jakiś stan zpalny. Jak coś będzie nie tak to z wynikami do lekarza, spokojnie..

Gość Monikaaaz
Pójde do lekarza rodzinnego, może mi powie, że nie będe musiała iść na pobieranie krwi