Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdusiattt

spóźniony okres 3 tygodnie

Polecane posty

Gość gość Wika
Witam od 3tygodnie jak już spuznia mi się miesiączka.

Gość _Carycka
Mi tez się spóźnia już kilka dni. Zawsze mialam regularny. Nie jestem w ciazy. Czy któraś z Was miala podobnie?

Gość gość
Ja ostatni okres miałam 16 lipca, cykle ok 31/33 dniowe i do teraz cisza. Na zmianę kluje prawy i lewy jajnik i mam opuchnięte piersi

Gość gość
To znowu ja, nadal okresu brak :/ dziwne bóle brzucha, ale ból piersi zniknął

Gość gość
Nadal okresu brak, ale wczoraj ból jak na okres

Gość tadusa
wiesz możesz mieć zaburzenia miesiączkowania, najlepiej jest udać się do lekarza, no nie ma co się samej diagnozować jeżeli chodzi o ciążę. Jak miałam problemy wcześniej to może spróbuj jeżeli chcesz być mamą http://www.inofem.pl/ , to bardzo dobry produkt, wielu kobietom pomógł zostać mamusiami. Jest rekomendowany przez Towarzystwo Ginekologiczne. Reguluje miesiączkę, wyrównuje hormony.

Gość gość
haha, to że nie ma okresu to fajnie, ale bardziej mnie zastanawia jaka jest tego przyczyna... 5 dni biorę multiwitaminę, jem więcej produktów z żelazem, bo naczytałam się, że to może być np anemia. Póki co nadal nic, a przypominam, że 16 lipca ostatni okres ;/ do lekarza nie chce iść, bo panicznie boję się badania krwi, już prawie 10 lat go nie wykonywałam. Ciąża raczej odpada, bo według kalendarza ciąży (wpisałam datę ostatniej miesiączki i długość cyklu) wyskoczyło, że w poniedziałek 24.09 by już był 10 tydzień ciąży, więc wątpię, że bym przeoczyła. Miałam co prawda nudności, ale po braniu witamin i lepszej diecie prawie w ogóle zanikły. Teraz mam problem z powiększonym brzuchem pod pępkiem, jest twardy, wystający, a waga nie zwiększyła się nawet pół kg, jak ważyłam 50 kg tak ważę nadal. Jem ostatni posiłek ok 19 wieczorem, a śniadanie koło 8/9 rano, co by się wszystko zdążyło strawić...

Gość gość
to znowu ja, okresu nadal nie ma, chyba czas się zapisać na wizytę u gina, bo pewnie z 2 miesiące i tak na nią czekać będę... wczoraj chwyciła mnie 1 dniowa jelitówka, dziś na szczęście jest ok. Czuję ból sutków, obrzmiały brzuch na szczęście minął. Waga dzisiejsza to 49 kg, ale pewnie to po wczorajszych rewolucjach

Gość gość
Co za ja? Idź do gina skoro jeszcze nie byłaś. Ile będziesz jeszcze zwlekać?

Gość gość
Witam. Jeśli chcesz dorobić do budżetu domowego nie wychodząc z domu, mam dla Ciebie ofertę. Praca w wolnych chwilach, polegałaby na wypełnianiu ankiet. Bez zobowiązań, bez wkładu własnego. Dla osób, które mają stały dostęp do internetu. Zarobki początkowo w granicach 50-200zł/msc Zarejestruj się: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76527875

Gość gość
Okresu nadal brak, 15 października idę do ginekologa. Zobaczymy co powie

Gość gość
Dam znac po wizycie co powiedzial ginekolog. Ciaze na pewno nie, bo to by musial byc już według tego 13 tydzień w dniu wizyty. Póki co nic mnie nie boli ale okresu jak nie było tak nie ma dalej.

Gość gość
Poszłam i okazało się, że jak na złość lekarka chora... dopiero 5 listopada o 11 mam wizytę:/ nadal czekam na okres...

Gość Witolda
I co wiadomo czy ciąża czy tylko okres się spóźnia, jestem ciekawa bo i u mnie jest podobnie...

Gość Ktostamse
Hej podepne sie ;p mam podobny problem .Ostatnia miesiaczke mialam 21.09.2018 stosunek bez zabespieczenia do konca mialam 30.09 a owulacje mialam 4 pazdziernika okres powinnam dostac 21.10 zawsze mam regularny vo 30/33 dni kiedys najwiecej spoznil mi sie 10 dni przez stres.Teraz zadnych stresow dieta ta sama i ogólnie nic sie nie zmienilo. 30.10 bylam na wizycie ginekologicznej i lekarka powiedziala ,ze za wczesnie przyszlam i nic nie widac na usg , ale zebym czekala cierpliwie na okres no i czekam dzisiaj mija 20 dzien spoznienia a ja ani okresu ani objawow (zawsze bolaly mnie piersi) boli mnie brzuch czasami piersi wogule czy to objawy jakiejs choroby .Bardzo się stresuje a kolejna wizyte mam dopiero na 30.11