Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słona herbata

Zimne suki

Polecane posty

Od kilku facetów usłyszałam, że jestem zimną i oschłą suką. Zastanawiam się z czego to wynika. Czy dla każdego faceta kobieta, która ma sarkastyczne poczucie humoru, nie próbuje się przypodobać, nie daje się obmacywać i całować na pierwszym spotkaniu jest od razu zimną i oschłą suką? Dlaczego faceci nie zinterpretują tego w ten sposób, że jestem zimna i wyniosła w stosunku do kogoś, kto mi na przykład nie pasuje? Poza tym czy każda kobieta ma od razu rzucić się facetowi na szyję albo najlepiej polecieć z nim na szybki numerek?

Gość wiemy wiemy...
bycie zimną suką jest :classic_cool: przynajmniej niektórzy dostaja to na co zasłużyli :)

Gość dzieciątko
juz sprzedaja podręczniki , radzę juz zacząć je gromadzić :)

Gość
Nie wiem w jakim środowisku się obracasz ale lepiej je zmień :classic_cool:

Tu nie chodzi o środowisko. Obracam się w normalnym środowisku i wszyscy, co mnie znają dłużej nie powiedzą czegoś takiego. Zresztą na pewno nie ocenili by w ten sposób kobiety. Chodzi o opinię pewnych facetów. Wiem, że nie warto zawracać sobie takimi dupkami głowy, jednakże zastanawiasz się skąd wyszło takie założenie i dlaczego ktoś tak myśli...

Gość to ja zimna suka
pisalam wlasnie maila do kumpla, pytal mnie o osobiste sprawy a wiele rzeczy przychodzi mi na mysl, jak juz zaczynam pisac z natury jestem szczera i nie potrafie klamac wiec jak sie mnie zapytal o sprawy osobiste, typu milosc i faceci to nie potrafilam ukryc tego, ze juz nie ma we mnie ludzkich uczuc nie potrafie kochac, nie potarfie nawet sie starac taka zimna suka ze mnie to co przezylam, to jak zawiodlam sie na ludziach zmienilo mnie do tego stopnia, ze potrafie polegac tylko na sobie wiele rzeczy chcialabym powiedziec, zapytac sie o zdanie, ale co mozna odpowiedziec, jesli nie jest sie w takiej samej sytuacji mozna sobie tylko wyobrazac ale nie mozna sobie przeciez wyobrazic nawet w 5 % tego, co ktos czuje, bo sie nie jest w skorze tego kogos wiec nie pytam i sie nie zwierzam nie prosze o rady, bo mi i tak nie pomoga bylam kiedys dobra dziewczynka bylam kiedys naiwna bylam wrazliwa ale to wszystko bylo....... wierzylam wielkie uczucia wierzylam w ludzi wierzylam w szczere intencje teraz zyje chwila, nie mam przeszlosci, zabilam wspomnienia nie mam marzen, bo sie ich boje, bo boje sie na nich zawiesc doradzam ludziom by usmiechali sie do zycia kazdego dnia, by potrafili znalesc szczescie w drobiazgach ja tak robie, ale dlatego, ze nie moge usmiechnac sie do calego zycia, bo nie mam calego zycia, mam tylko kazdy dzien a dni nie sa ze soba zwiazane z kilku kolejnych nie wynika kompletnie nic natomist kazdy ma cos w sobie a drobiazgi sa wazne, bo nie ma w moim zyciu nic wiekszego niz one juz nie ma..... taka ze mnie zimna suka

I kurwa się mylisz. Można taką zaskoczyć, cholernie zranić i w ogóle. Może Ci powiedzieć, że ma to wszystko gdzieś, ale w środku będzie przeżywała. Albo ja jestem jakąś dziwną zimną suką.

I kurwa się mylisz. Można taką zaskoczyć, cholernie zranić i w ogóle. Może Ci powiedzieć, że ma to wszystko gdzieś, ale w środku będzie przeżywała. Albo ja jestem jakąś dziwną zimną suką.

Gość kolejna zimna suka
Ja też talka jestem. Nie potrafię ufać nikomu oprócz siebie,wale prosto z mostu nawet jeśli boli,nie potrzebni mi przyjaciele. Nienawidzę ludzi,wszystkich. I mimo,że kocham jemu też nie potrafię ufać. Ale zimną sukę można zranić. Nie jest się zimna suką bez powodu...

Gość Ktoś taki
Moim zdaniem określenie "zimna suka" jest stosowane do kobiet którym brak kobiecości, cokolwiek miałoby to znaczyć.

Gość nie mniej zimna
zimna suka to bardzo wrażliwa, wkurwiona na swiat, ale znająca swoją wartość istota.

Gość Ktoś taki
Mellygion - Mężczyźni są silniejsi fizycznie. Psychicznie są słabsi od kobiet.

Gość takie_nie_istnieją
Jak słysze ze laska ma sie za zimną sukę i kreuje sie własnie na taki profil publicznie to pięść mi sie zaciska. Bo tak naprawde ta zimna suka za tąpodzywką jest tak bezsilna i tak bezradna a w dodatku rozmysla i beczy całymi dniami nad tym co jej sie uroiło . Stowrzenie bałhe i wrazliwe, ale uparte w woim przekonaniu. Tak naprrawde nie jest zimna suką, tylko jest załosna. Prawdziwa zimna suka nigdy Ci niw powie ze jest "zimną suką." Jej zachowanie bedzie podstępne a zarazem obłudne i będzie potrafiła wbic i noz w plecy i za 5 minut nie bedzie o tym pamietac. To jest prawdziwa zimna suka. Te które twierdzą ze sązimnymi sukami i ie przy tym upierają, tak naprawde chciałaby nimi byc, niewiadomo po co, i na siłe próbują siętak wykreować. sa po prostu załosne i smieszne.

Gość ...kilka kropek
Jeszcze są jakieś?

Gość a ja bym
chciala byc taka zimna suka .. a jestem jak flaki z olejem ... ufam ludziom jak głupia i zawsze po dupie dostaje...

A ja bym nieraz wolała szybciej zaufać i umieć się jakoś bardziej otworzyć, niestety jest to dla mnie bardzo trudne. Niestety... Mam jakieś bariery.

Gość hjahsdj
Przynajmniej masz charakter i nie pieprzysz się w klubach z pierwszymi lepszymi facetami.

Gość mojaimojaijego
Zimne suki nie są takie złe :P

Gość ja sie taka zimna suka chyba
staje powoli...

Gość i wcale nie jest mi z tym zle

Gość nanannananannnnanan
uważam iż czesciowo mam cechy charakteru które przypisuje sie zimnym sukom.. bardzo cięzko zaufac mi w jakikolwiek sposób mezczyznie, nie sprawie mi trudnosci ranienie płci przeciwnej.. powiedziałabym wrecz iz faceci sa dla mnie smieszni i karłowaci w swej istocie.. z łatwościa przychodzi mi szydzenie i wysmiewanie ich. chyba nigdy sie nie zakocham. uwazam sie za osobę bardzo niezalezną i badz co badz wiszą mi opinie ludzi z którymi nie jestem blizej.. bardzo trudno mnie zranic.. trudno tez zaskoczyc czy uszczesliwic... uwazam iz taki typ kobiety jest przełomowy w dzisiejszych czasach, typ kobiety która moze osiągnac wszystko bez łez i rozczarowań;) pozdrawiam

Gość frentii
Niestety w dzisiejszych czasach faceci wola hamburgera z mcdriva, ktorego otrzymaja w 5 minut niz ladnie podane danie w porzadnej restaracji na ktore trzeba troche dluzej poczekac. Tak samo jest z kobietami. Po co zdobywac "zimna suke" skoro bez problemu mozna znalezc laske, ktora rozlozy nogi na 3 randce? Zreszta to zasluga samych kobiet, ktore ida do lozka z facetem po tygodniu znajomosci i nie uwazaja, ze to cos zlego. Tak wiec jak sie szanujesz, nie dajesz pierwszemu lepszemu, ktory powie ci pare komplementow, to zyskujesz miano zimnej suki🖐️

Gość nanannananannnnanan
hahah smiesza mnie te teksty w stylu "ale jestes niedostępna i silna" lol ja po prostu znam swoja wartośc i widze wady mezczyzny juz po pierwszej minucie... wiec po co sobie zawracac głowe kims takim... a co do tego, iż faceci wolą szybko i tanio to juz inna bajka, swiadczaca tylko i wyłacznie o tym jacy sa płytcy skoro tak wybieraja, i co reprezentują laski które an to przystają..

Poza tym czy każda kobieta ma od razu rzucić się facetowi na szyję albo najlepiej polecieć z nim na szybki numerek? nie no to bez sensu kto tak w ogóle myśli ;) nie ma co sie przejmować serio

Gość zimna suka w mniemaniu panow
to taka kobieta,ktora nie da sobie wejsc na glowe,ma wlasne zdanie,nie daje dupy na dziendobry,to kobieta ,ktora wie czego chce to jest wlasnie dla nich zimna suka,czyli kobieta o ktora trzeba sie postarac,na szczescie nie wszyscy faceci tacy sa,nie kazdy lubi pojsc na łatwizne :)

zimna suka w mniemaniu panow to taka kobieta,ktora nie da sobie wejsc na glowe,ma wlasne zdanie,nie daje d**y na dziendobry,to kobieta ,ktora wie czego chce to jest wlasnie dla nich zimna suka,czyli kobieta o ktora trzeba sie postarac,na szczescie nie wszyscy faceci tacy sa,nie kazdy lubi pojsc na łatwizne a to nowa teoria taka osoba która wie czego chce jest po prostu zdecydowana i ma własne zdanie zimna suka kojarzy się(akurat mi) z jakąś straszną jędzą