Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropla bez kitu28

ciagle i ciagle

Polecane posty

Gość kropla bez kitu28

moj maly ciagle wklada lapki do buzki, jest najedzony a i tak wklada, smoka nie akceptuje ale paluszki smakuja mu bardzo, czy wasze maluchy tez tak mialy? moj misiu ma 3 mc-3;-)

W tym wieku dzieci tak mają. Możliwe że będzie wkładał całą piąstkę głęboko do buzi co będzie powodować wymioty. Zacznie też się bardzo ślinić. To naturalny etap przed wychodzeniem ząbków. Spróbuj na początek zakładać mu łapki, może to go zniechęci do wkładania rączek do buzi. Niech inne mamy piszą jakie miały na to sposoby, ja znam ten jeden ;)

Gość xxxjkl
a moze dac mu gryzaczka, mozna juz czy ie za bardzo?

mój maly do dziś tak robi chociaż rzadziej , rączki zastępuje nóżkami . uważam , że to normalny etap . Trzeba przeczekać . U nas też smoczek odrzucony , a gryzaczek słuzy na chwilę i się nudzi .

mówice co chcecie gryzaki i inne rzeczy pomogą tylko na chwilę . dziecko i tak bedzie cały czas wkładało raczki do buzi to naturalne - zabki wychodzą i dziąsełka go swedza spróbój smarowac żelem na ząbkowanie . mój synek zaczęł się slinic jak miał 3 miesiace teraz ma ponad 7 i dalej wkłada ręce do buziaka mimo że ma juz 4 zeby i cały czas się ślini

Gość xxxjkl
kurcze na zeby w 3 mcu to chyba za szybko;-)

Gość dziecko poznaje w ten
sposob świat - to nie na ząbki :) Moja ma 6 miesiecy a robi tak od 2 miesiaca zycia :) teraz zasmakowala juz nózki i wszystkie metki z zabawek :) - takze nie odcinam :D