monique23 1 Napisano Sierpień 9, 2009 ktos słyszal?uczestniczył?ile to kosztuje i gdzie?? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monique23 1 Napisano Sierpień 9, 2009 nikt??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja slyszalam Napisano Sierpień 9, 2009 o hipnozie regresyjna chyba, czytalam ksiazek polskiej dr, ktora jednak zaprzeczyla wszystkiemu popelniajac sampobojstwo w zeszlym roku... o tym samym mowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaczarowane kalosze Napisano Sierpień 9, 2009 ja tez jestem tym zainteresowana a szukalas w necie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monique23 1 Napisano Sierpień 9, 2009 nie nie nie...chodzi mi o taka hipnoze,dzieki ktorej mozesz sie dowiedziec kim bylas w poprzednim wcieleniu.jesli ktos wierzy oczywiscie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monique23 1 Napisano Sierpień 9, 2009 no wlasnie troszke szukalam ale zanlazlam tylko opowiadania z seansów ludzi ktorzy w tym uczestnieczyli...a chcialabym konkretnie wiedziec co gdzie i za ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabajone w Krasnymstawie 0 Napisano Sierpień 9, 2009 Wpisz w google "hipnoza regresyjna". ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedroneczka bez kropek 0 Napisano Sierpień 9, 2009 To jest wlasnie hipnoza regresyjna. podczas niej sie tego dowiadujesz. Autorka ksiazki o tym tytule (i kilku innych) jest Polka. Chyba prowadzila hipnozy gdzies w Gdansku. Nie zyje od maja 2008. Byla w srednim wieku. Bardzo potepiala samobojstwo, ale mowi sie, ze je popelnila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaczarowane kalosze Napisano Sierpień 9, 2009 jak cos znajdziesz to dawaj tu moze wkoncu ja tez zaczne szukac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiertara II Napisano Sierpień 9, 2009 100 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedroneczka bez kropek 0 Napisano Sierpień 9, 2009 sa ludzie, ktorzy kontunuuja jej nauke. Tylko jesli popelnila samobojstwo, to w jakis sposob zaprzeczyla wszystkiemu i wedrowce dusz... Dusza po samobostwie idzie do jakiegso zawieszenia, jest czarna i nie moze sie stamtad wydostac. tak pisala ta kobita, nie moge sobie przypomniec nazwiska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mieszko 0 Napisano Sierpień 9, 2009 ta są szatańskie seanse!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedroneczka bez kropek 0 Napisano Sierpień 9, 2009 Bozena Figarska, a ksiazka to Regresja Hipnotyczna (pomylialam wczesniej) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baarbapapa Napisano Sierpień 9, 2009 http://www.nautilus.org.pl/?i=1843 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedroneczka bez kropek 0 Napisano Sierpień 9, 2009 Niektorzy chca przejsc taka hipnoze, bo np stracili bliska osobe i chca wiedziec dlaczego odeszla. Figarska stawia tez teorie, ze wedrowka dusz istnieje i my w naszych zyciach wciaz spotykamy te same dusze wokol siebie tylko w innych wcieleniach. Przez te hipnoze podobno mozna to zrozumiec, no ale trzeba tez w to wierzyc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksantrypa Napisano Maj 5, 2018 Up. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2018 Jeśli chodzi o Łódź to wiem i byłam na takiej sesji u Mariusz Czyżewskiego, polecam fajne przeżycie http://www.psychoterapia-baluty.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariannaBika 3 Napisano Listopad 2, 2020 Uczestniczyłam i to niejednokrotnie. Polecam szczerze wszystkim zainteresowanym tematyką, chcącym poznać swoje poprzednie wcielenia. Dowiedzieć się na temat swojej duszy. Zrozumieć obecne lekcje życiowe, problemy. I pomóc sobie w lepszej pracy z nimi, radzeniu sobie, znaleźć odpowiedzi na dręczące pytania, czy pomóc sobie w wewnętrznym uzdrowieniu i transformacji. Mi ogromnie pomogły. Uczestniczyłam w sesjach w Instytucie Duszy wykonywanych przez Pana Arkenasa i naprawdę szczerze polecam. Wykonuje on nie tylko sesje hipnozy reinkarnacyjnej, ale również hipnozy do życia między wcieleniami (ten, kto czytał książki typu Wędrówka dusz, czy Odważne dusze, ten wie o co chodzi, ale także każdy zainteresowany tym tematem powinien skorzystać). Naprawdę szczerze polecam taką sesję u Pana Arkenasa. Strona to: http://instytutduszy.pl Ja korzystałam niejednej sesji i tam naprawdę nie ma nawet porównania do innych osób zajmujących się taką hipnozą. Ogromna wiedza, profesjonalizm, miła atmosfera, życzliwość. Korzystałam także z innych rzeczy ezoterycznych (jeżeli ktoś się interesuje rozwojem duchowym, ezoteryką, to pierwsze miejsce, które bym poleciła). Pozdrawiam i polecam, jeżeli ktoś się jeszcze waha - naprawdę zdecydowanie warto. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariannaBika 3 Napisano Listopad 2, 2020 Uczestniczyłam i to niejednokrotnie. Polecam szczerze wszystkim zainteresowanym tematyką, chcącym poznać swoje poprzednie wcielenia. Dowiedzieć się na temat swojej duszy. Zrozumieć obecne lekcje życiowe, problemy. I pomóc sobie w lepszej pracy z nimi, radzeniu sobie, znaleźć odpowiedzi na dręczące pytania, czy pomóc sobie w wewnętrznym uzdrowieniu i transformacji. Mi ogromnie pomogły. Uczestniczyłam w sesjach w Instytucie Duszy wykonywanych przez Pana Arkenasa i naprawdę szczerze polecam. Wykonuje on nie tylko sesje hipnozy reinkarnacyjnej, ale również hipnozy do życia między wcieleniami (ten, kto czytał książki typu Wędrówka dusz, czy Odważne dusze, ten wie o co chodzi, ale także każdy zainteresowany tym tematem powinien skorzystać). Naprawdę szczerze polecam taką sesję u Pana Arkenasa. Strona to: http://instytutduszy.pl Ja korzystałam niejednej sesji i tam naprawdę nie ma nawet porównania do innych osób zajmujących się taką hipnozą. Ogromna wiedza, profesjonalizm, miła atmosfera, życzliwość. Korzystałam także z innych rzeczy ezoterycznych (jeżeli ktoś się interesuje rozwojem duchowym, ezoteryką, to pierwsze miejsce, które bym poleciła). Pozdrawiam i polecam, jeżeli ktoś się jeszcze waha - naprawdę zdecydowanie warto. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz_1991A 6 Napisano Styczeń 10, 2022 Uczestniczyłem w hipnozie regresyjnej u Pani Kariny Abraham. Cena sesji regresyjnej to 750zł. Jeżeli się wahacie, lub obawiacie. Nie ma czego. Strach jest tylko iluzją umysłu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach