Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalabird21039

napisac do niego czy nie??

Polecane posty

Gość lalabird21039

2 mce temu poznalam w Anglii chlopaka, mielismy sie bardzo ku sobie, to tak jak spotykasz kogos i wiesz, ze jest Twoja pokrewna dusza. potem wyjechalam do Polski, obiecalismy sobie, ze bedziemy w kontakcie, on obiecal przyjechac. po moim powrocie ciagle pisal, ze teskni itp po czym po prostu urwal kontakt. teraz przeprowadzilam sie do Anglii na stale i mam ochote napisac do niego maila, krotkiego, tylko o tym, ze nastepnym razem wystarczy powiedziec, ze nic z tego nie bedzie bo ignorancja jest najgorsza i napomknac, ze jestem w uk. co myslicie? w sumie nie mam nic do stracenia a jestem ciekawa reakcji.

Gość Strina24
Raczej nie pisz, że "wystarczyło napisać, że nic z tego nie będzie", bo to zamyka cała sprawę, może rzeczywiście być mu głupio w ogóle się odezwać. Napisz jakoś zwyczajne, że jesteś w Anglii i że moglibyście się po prostu spotkać... może akurat teraz coś z tego będzie ;) Powodzenia

Gość lalabird21039
ktos sie pode mnie podszyl... wracajac do tematu, chodzi mi o to, ze chce mu dac znac, ze jestem w Anglii. tak zeby wiedzial. podejrzewam, ze kontakt urwal sie bo ja wyjechalam i pewnie stwierdzil, ze na odleglosc nie da rady i nie wiem, wstydzil sie napisac??!! ale nie wiem jak mu napisac, co...nie mam pojecia

Gość adi_P
a pisz co ci szkodzi albo odpisze albo nie odpisze

Gość lalabird21039
chyba jutro wysle mu krotkiego maila. ze jestem w ang i, ze minelo troche czasu i nie rozumiem czemu tak po prostu odcial kontakt, mozna bylo inaczej, po prostu powiedziec prawde, ze ignorancja to najgorsze wyjscie. i pozdrawiam pa

odezwij się pierwsza jeśli chcesz mieć z nim kontakt, o szczęście trzeba walczyć a nie czekać na nie nawet jak nie odpisze nic to nie znaczy że nie chce ciebie jako dziewczyny, więc duma do kieszeni taka duma to tylko duma z pozoru, bo takie zachowanie bliżej ma do głupoty napisz coś otwartego a nie "napomnienie że jesteś" pozdro

Gość lalabird21039
np co napisac? bede wdzieczna za sugestie :)

Gość lalabird21039
no kochani, wspomozcie :) bo gubie sie w myslach

Gość lalabird21039
a co powiecie na: minelo juz troche czasu, zastanawialam sie czemu tak po prostu odciales kontakt i zniknales. mimo ze dobrze sie nie znalismy bylo to troche raniace, ignorancja to chyba najgorsze wyjscie...naprawde myslalam, ze jestes fajnym, porzadnym facetem. a moglo byc milo, poniewaz wlasnie przeprowadzilam sie do londynu co myslicie? (tekst oczywiscie po ang)

absolutnie!! Ty tutaj normalnie na niego naskakujesz. ja bym na cos takiego nie odpisała. mail ma byc luźny, ma dac do zrozumienia ze jestes blisko i mozecie sie zobaczyc. dopiero jak sie spotkacie mozesz cos napomknąć ale nie w sposob taki ze bedzie czuł sie winny bo nic z tego nie wyjdzie. z przekąsem mozna cos powiedziec, niby w zartach, ze sie nie spodziewałas ze zniknie... pamietaj, nie rób go winnym bo wyjdzie dupa...

Gość lalabird21039
no to jak to napisac w takim razie? bo jak napisze luzno jakby nigdy nic to tez wyjde na durna, ktora pisze facetowi, ktory ja zignorowal. a chce zeby wiedzial, ze to zabolalo

Gość napisać czy nie

Gość lalabird21039
napisalam luzackiego smsa, co tam, ze jestem w uk. zobaczymy :)

Gość lalabird21039
cos nie odpisuje hehe, wczesniej mi sie pomyslilo, wyslalam maila, nie smsa :)

bo ma Cię w d.. prawda jest taka, że gdyby mu zależało na Waszej znajomości, zachowałby się inaczej a Ty się łudzisz niepotrzebnie. :)

Gość lalabird21039
to bardziej ciekawosc niz ludzenie sie:) jak nie odpisze to trudno :)ale gdybym nie sprobowala to bym zalowala, chodzi po prostu o to, ze domyslam sie, ze zrezygnowal z kontaktu bo pewnie stwierdzil, ze dzieli nas zbyt duza odleglosci jestem ciekawa czy zareaguje teraz jak napisalam mu, ze mieszkam w uk, thats it

Gość buba125
lalabird daj sobie spokój. jesli facetowi zalezy to i odległośc nie straszna. nieśmiały? spotkalas sie z nim juz, chyba widzial ze ma u ciebie szanse. facet ktory chce zdobyc kobiete nie bedzie niesmialy. faceci lubia zdobywac i taka jest prawda. daj sobie spokoj. mozesz napisac choc wydaje mi sie ze to bez sensu kiedys bedziesz tego zalowac. szczegolnie o tym ze jestem w uk. tak jak ktos wyzej napisal zachowales sie beznadziejnie ale moze spotkamy sie jeszcze raz bo nikt inny mi sie nie podoba/ nikt inny mnie nie chce wiec odgtrzejmy to jeszcze raz. takie moje zdanie rób jak uwazasz ale potem mozesz czuc sie zle ze do niego napisalas a on cie olal.

Gość buba125
gdyby chodzilo o odleglosc, koles skontaktowalby sie z toba i wyjasnil co go gryzie. jesli facetowi na tobie zalezy nie pozwoli ci na domyslanie sie o co chodzi bo mozesz mu w tym czasie umknac. a tego by nie chcial. twojemu widocznie wszystko jedno. przykre, ale faceci tacy są:(

Gość kakakkaka
jaka ty głupia jesteś na pewno wysłałaś mu maila naskoczyłaś na niego że urwał kontakt na pewno coś takiego napisałaś zamiast napisać ze jesteś w anglii i miło byłoby się spotkać żey powspominać stare czasy ..

Gość lalabird21039
napisalam co slychac, ze u mnie sie pozmienialo, przeprowadzilam sie do uk i tyle:)

Gość lalabird21039
ale jestem ciekawa czy w ogole odpisze...

Gość oh no
O co chodzi z ta "ignorancja"? Chyba "ignorowanie" mialo byc?

Gość lalabird21039
no podswiadomie chyba sie ludze, ale prawda jest taka, ze gdybym nie wyprowadzila sie do anglii nigdy bym sie do niego nie odezwala. odezwalam sie tylko dlatego, ze tu jestem i jestem ciekawa czy w ogole na to zareaguje. jak mowilam, jesli nie odpisze to trudno :)