Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestetysam22

Czy lepiej wspolzyc z prostytutka, czy sie tylko masturbowac ?

Polecane posty

Gość niestetysam22

Zadaje takie pytanie, bo nie wiem czy lepiej uczyc sie z Kobieta, czy tylko sie masturbowac. Obawiam sie, ze jak znajde Kobiete to nie nedzie mi to sprawialo przyjemnosci, bo za bardzo przwyczaje sie do reki

Gość dyziek
święta prawda, po stosunku z kurwią sam będziesz się czuł wydymany

Gość Pati2288
Sex z dziwką?? Tylko życiowe ofermy i looserzy za to płacą ;) Bo nikt nie chce takim DAĆ...

Gość niestetysam22
Od bardzo dawna szukam Kobiety i niestety mimo tego iz jestem wysokim brunetem... mimo tego nie moge zadnej znalezc :(

Gość niestetysam22
Chyba to sciema, ze tacy sie podobaja Kobietom :(

Gość dyziek
zapisz się na randki 02 na pewno cos wyhaczysz prędzej czy później

Gość niestetysam22
:( ta cala masturbacja nie sprawia mi wcale przyjemnosci... smutno mi, ze nie moge tego robic z Kobieta

Gość niestetysam22
Moze gdybym zaplacil dziewczynie duzo... to by mi okazala czulosc ??

Gość dyziek
qrwa przestań o tej kasie, zrób sobie zdjęcie i zamieść na zbiornik.com moze cię któraś weźmie jako młodego ogiera do bzykania

Gość do niestetysam22
Masz 22 lata???

Gość niestetysam22
tak, mam 22 lata. do tej pory spacel z 2 dziewczynami, ale... nieszczesliwie trafialem na same zumne osobniki... :( Nie okazywaly mi zadnej czulosci...

Gość niestetysam22
Od 2 lat nie mam nic... chcialbym chociaz przez chwilke czuc te magie...

Gość do costam22
Młody jesteś, niejedno jeszcze przezyjesz... Wyslij nam fotke linkiem!

Gość niestetysam22
Przez rok mialem konto na duzym portalu erotycznym i.. zadna sie nie zglosila... Tylko kilku homoseksualistow.

Gość niestetysam22
Nie bede wam dawal zdjecia... nie chce sie osmieszac do reszty.. moje wyznania to i tak... duza sprawa...

Gość niestetysam22
ide jutro do tej agencji.. chce chociaz przez chwile czuc sie kochany...

Gość do niestetysam21
ja mam 21 lat, jak chcesz możemy się poznać ;) Wyslę ci link z fotkami, nie jestem taka straszna, heh ;]]]]

Gość stephen11
na dziwki idzie sie żeby realizować swoje chore fantazje sexualne:P albo żeby opróżnić wora a ty zdaje sie czułości szukasz tam tego nie znajdziesz wiekszość dziwek to materace do pierd..lenia z filozofią zapłać szybko kończ i spierdalaj do domu taka prawda

Gość dddddddddddd
to niech ci zrobi czym chcesz,tylko zeby bylo dobrze,a na co masz ochote

Nie przesadzaj, masz 22 lata, nie 40. Jesteś młody. Za jakiś czas będziesz zakładał topik " Poznałem fantastyczną dziewczynę, lecz wcześniej współżyłem z prostytutką. Co robić, jak jej o tym powiedzieć? " Daruj sobie prostytutki, miej trochę godności :P Nawet w stosunku do samego siebie :P Nie siedź na kafe tylko ruszaj, a będzie Ci dane! :D :classic_cool: 🖐️

Gość JustMe25
Idź, idź chłopczyku... Nie wiem czy wiesz, że prezerwatywa nie chroni 100% przed wirusem HIV, bowiem jest on tak mały, mniejszy niż mikrootwory w lateksie, z którego zrobiony jest kondom, ehhh... Tylko później nie zakładaj na kafe topiku pt ''+ czy -'' itp itd.

Gość Ada-85
Nie bój sie. nigdy nie zdazy sie , ze nie bedziesz mial przyjemnosci z seksu, mozesz na poczatku czuc sie nieswojo, ale to pokochasz. jesli chodzi o prostytutke to nie polecam. nie wiem, jaka kobieta chcialaby byc z facetem, ktory korzysta z takich uslug. wiec od poczatku masz problem ze zbudowaniem szczerej relacji z kobietą

Gość niestetysam22
do niestetysam21 - jesli nie robisz sobie ze mnie zartow to mozemy sie poznac. :)

Sex nie jest w życiu najważniejszy. Ochłoń trochę i weź się w garść. Nie ma sensu szukać ani kobiety na dymanko ani iść do prostytutki.

Ada rozśmieszyłas mnie. Ktora kobieta by chciala być z facetem , który chodzi na płatny ses???- zadałaś pytanie.. Juz Ci mowie- każda!!! Mężowie, przyjaciele, kchankowie, narzeczeni- wszyscy chodzą na płatny sex. A zony, dziewczyny.. itp. czy One wiedzą? Nie , nie wiedzą! A jak myslisz? Jaka jest największa niespodzianka na wieczorze kawalerskim? panienka z agencji. Taka jest prawda!

Gość myslisz sie purpurowa
niektorzy chodza a niektorzy nie!

Gość myslisz sie purpurowa
nie uzywaj słowa wszyscy. Wam prostytutkom w glowie sie przewraca he he, tak jakbyscie zazdrosciły innym kobietom ze sa faceci nie krzytajacy z burdelu.

Gość . bono
ja jestem 34 letnim prawiczkiem i choćiaż może wiele osób mi nie wierzyć jestem nim powiem więcej skorzystam z usług prostytutki bo jestem przekonany że ona mi pomoże i nie wyśmieje mnie.po to one są żeby pomagać ofermom i frajerom jak ktoś tu śię wyrażił.jestem jeszcze prawiczkiem z różnych powodów ale nie byłem nie jestem ani nie będe gejem.

Gość do niestetysam22
I co byłeś??? Nie żartuję, naprawdę możemy sie poznać :)

Gość Nefre21
do bono- naprawdę chcesz to zrobić?? ;/// Wiesz, ja bym wolała poznać faceta w twoim wieku prawiczka niż takiego, który stracił dziewictwo płacą za to dziwkom. Sama mam 22 lata i tez jestem dziewicą z róznych powodów. Uważam,że nie masz się czego wstydzić, a wręcz wstydzić się powinieneś tej koncepcji z burdelem :/