Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestetysam22

Czy lepiej wspolzyc z prostytutka, czy sie tylko masturbowac ?

Polecane posty

Gość smdxlkj
Purpurowaaa Łza moj maz nie chodzi na dziwki,moi kochankowie tez na dziwki nie chodzili. Nie kazdy facet chce3 korzystac z dziwek.Wielu mezczyzn woli znaleźc sobie zwykła kochanke i nie płacic za cos co ma za darmo.

Gość alez prostytuki mogą cie
wysmiać. Poczytaj sobie o tym jak smieja sie z klienta jak sobie pojdzie...aha i do tego smieje sie majac twoja kasę:p

Gość . bono
każda kobieta która nie jest prostytutką mnie upokorzy tak myślę i wyśmieję tak to śię skonczy.jest mi głupio że myślę o agencji.

Gość a dlaczeo ma Cie
wysmiać? jesli masz problemy to idx do seksuologa a jesli to zwykła niesmiałość to wystrczy odpowiednia dziewczyna.

Gość cjndjk
bono,masz racej,bo jakbys mnie sie przyznał,z ejestes jeszcze prawiczek,to bym sie z ciebie nabijała :-) bo kto normalny w wieku 34 lat jest jeszcze prawiczkiem.Dla mnei facet 20 leti ,prawiczek to smieszny facet,a co dopiero 34 letni

Gość . bono
wszystko mogę jeszcze zmienić

Gość Naturysta-h
Ja nie mam stalej partnerki, wiec jak nie mam partnerki do lozka to korzystam z uslug prostytutki.

22 lata to żaden problem. Jeszcze kogoś poznasz. Może za bardzo wybrzydzasz. Daj jakiejś szanse. Po pierwsze musisz być śmielszy i zacząć próbować. Pełno w tym wieku wolnych ludzi, tylko, że dziewczyna może mieć taki sam problem co ty i nie wychodzić z inicjatywą, więc nastaw się, że na początku będziesz musiał wykazywać większe zainteresowanie. Jakiś czas adoruj, potem zaproś w jakieś miejsce, ale nie oczekuj, że od razu będzie ci okazywała jakieś czułości. Weźmiesz sprawy w swoje ręce to zobaczysz, że ci wyjdzie.

Gość facetmaczo2
jak nie płaciłeś nigdy za seks to jesteś frajerem - a inaczej mówią tylko właśnie frajerzy, którzy się boją iść do dziwki że się zakochają albo że nie są pedałami lubiącymi lizać cipki.

Gość ugfgvv
jak masz kasę i walisz konia zamiast wynająć sobie żywy masturbator to jesteś ciota i żyd

Gość xxl-men
Ja tam wole prostytutke. Nie zawsze masturbowanie wystarcza.

Gość garcia20
Oczywiscie ze z prostytutka.