Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudno mi111

nudno mi

Polecane posty

Gość tu nie da się gadać o czymś
skoro nie macie inwencji na pytania to ja zadam a wy odpowiadacie :D to jak ?

Gość nudno mi111
z krakowa, a co? masz ochotę się spotkać? PITCH?

Gość nudno mi111
to w sam raz:D nie daleko! możemy się umówić na kawę? albo piwko?

maleńki :D a i to nie do końca :D daje pytania. 1 jak tu trafiliście? 2 dlaczego jeszcze tu jesteście? 3 dlaczego jesteście smutni (prawie każdy tu jest smutny więc bez ściemy proszę) ? 4 co można robić o tej porze bardziej przyjemnego niż siedzenie na forum ? 5 jakiego pytania najbardziej nie lubisz ? 6 pytanie z odpowiedzi na pytanie wyżej :P 7 miało być siedem, więc ostatnie czy to nie idiotyczna zabawa?

Gość nudno mi111
chciałem się umówić z pitch! proste? na foto tak mnie rozjebała że nie ukrywam.... HEHE

1 jak tu trafiliście? wpiswywalam w google rozne zalosne haselka i pierwsze mi wyskakiwal topic z kafe zawsze i zaczelam czytac 2 dlaczego jeszcze tu jesteście? bo sie uzaleznilam chyba :o 3 dlaczego jesteście smutni (prawie każdy tu jest smutny więc bez ściemy proszę) ? pisalam wyzej :( 4 co można robić o tej porze bardziej przyjemnego niż siedzenie na forum ? chodzic po miescie za reke w ukochana osoba:( 5 jakiego pytania najbardziej nie lubisz ? tego 6 pytanie z odpowiedzi na pytanie wyżej (?) 7 miało być siedem, więc ostatnie czy to nie idiotyczna zabawa? owszem

wzielam juz cos, mama mi dala w jakiejs malutniej szklanej buteleczce mam nadzieje ze pomoze Tesco dzieki za rady :) Tesco... czesto tak robisz jak z ta czekolada?:(

Gość nudno mi111
czyli się umawiamy?:D super jesteś! haha! wypij przy mnie coś i to mi wystarczy!

Może byc i maleńki:D 1. nie mam pojecia:O 2. Nie moge spac:O Pisalam o tych kilkanascie razy, ale ze lubie piescic sie swoim przygnebieniem, napisze jeszcze raz: na cała dobe spałam moze z 4h i nadal nie moge usnac:D:O 3. z wielu powodów 4. naprawde nie wiesz co mozna w srodku nocy robic przyjemniejszego niz siedzenie na forum?? toz bez wyobraźni jestes:D 5. wszystkie pytania lubię 6. patrz wyzej 7. jakie pytania taka zabawa:P... gdybys wymyslił cos bardziej przekornego i z polotem (bez obrazy:P) moze lepiej bysmy sie bawili

Gość nudno mi111
chce GG i pogadać! ale to jest zbyt ładne! pewnie jesteś pięćdziesiecio letnim pedo za klawiszami!

Gość nudno mi111
jeśli nie to daj GG

nudno11 sądząc po stylistyce twojej wypowiedzi nie jesteś zbyt bystry więc zlituje się nad tobą i powiem ci że to nie jej zdjęcia, a ty się napaliłeś już :D uzasadnienie - kobieta o inteligentnym wyglądzie nie może pisać jak jakieś gimgówno używając emotek jak 13 letnie dziecko. wszystkim innym dobranoc 🖐️

Gość nudno mi111
chyba jasne? też na jajca to wszystko! nie widać? o jeeeeeeeezu! to chyba niektórzy czegoś tu nie kumają!

Gość gfdsijogdsgjdklf
pitch na pierwszym zdjeciu wygladasz jak niezbyt rozgarniety tranwestyta:D a tak poza tym potrafisz odpowiedziec cos wiecej niz 'hah xD'...wiesz, ze to jest zalosne?? i jestem facetem, zeby nie bylo

Pani Koleżanko ja wiem ale to było pytanie do was :P ostatnie było podchwytliwe więc gratuluję takiej odpowiedzi oczekiwałem.

Gość nudno mi111
ale co jeśli super laska dała swe foto na forum? i nikt nie wierzy? HE?

ja tez uwazam ze te zdjecia raczej nie są Twoje Pitch ale oczywiscie moge sie mylic:) ehh gdzie jest Tesco? z nią idzie pogadac.. 😭

my ciebie też i przekaż koleżance że ładnie wygląda :D

jak już wklejasz cudze zdjęcia to zdecyduj się na jedna osobę :D

ha ha ha tos dowalila tym zdjeciem slepy by zauwazyl ze te baby maja inne usta :o

moge zadac teraz ja? 1. 3 rzeczy, które zabrałbys/abys na bezludna wyspe? 2. gdybym sie poprosiła, zebys mnie pocałował/a, gdzie bys to zrobił/a?:D 3. za 1h nastepuje koniec swiata. co robisz? nie moge nic lepszego wymyslc:O