Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem nie wiem

jak to ustawić

Polecane posty

filmy ciągle odtwarzają mi się w winampie. Ustawiam ciągle żeby odtwarzało mi w media playerze a poźniej i tak wraca do winampa. Zapisuje tamte ustawienia a tu dupa dalej od nowa w winampie chce odtwarzac filmy jak to zmienic?

tak robiłam i odtwarza w tedy tylko raz tak jak wybrałam a później znowu to samo, klikałam też na właściwości i wybierałam otwieraj za pomocą, wybierałam program i zapisywałam i też to samo

Gość kurdebele
prawym na film--otwórz za pomocą--inny program---zaznaczasz program a na samym dole zaznaczasz ptaszkiem zawsze użwyaj tego programu...." ---ok "

Gość paula666
ustaw jako domysny program ten ktory cie interesuje

Gość kurdebele
wywal winampa, lepszy do muzyki foobar a do filmów subedit, ale to tylko moje zdanie

no to napisałam że te ustawienia już wszystkie roiłam, to akurat wiem jak się ustawia tylko nie wiem czemu nie chce na stałe zapisywać, ale chyba już zrobiłam w winampie pogrzebałam i wywaliłam wszystko związane z odtwarzaniem wideo tak żeby tylko audio odtwarzało. Pierwsza próba udana ciekawe jak jutro, jak i to się nie zapisze to wywalę winampa choć lubie go najbardziej do muzyki