Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dark16

Znęcanie psychiczne

Polecane posty

Gość Dark16

Dosyć niedawno bo w zeszłym roku szkolnym doszedł do mojej klasy nowy uczeń. Przed tym wydarzeniem w byłem bardzo lubiany i uwielbiałem szkołę. Gdy ledwo się pojawił w mojej budzie zaczął się nade mną znęcać:poniżał mnie,okrutnie żartował sobie ze mnie,wymyślał głupie przezwiska itp.Doszło nawet do paru drobnych rękoczynów. Trwało to przez cały rok z początkiem wakacji postanowiłem w przyszłym roku do tego nie dopuścić.I tutaj nasuwa się moje pytanie:Co mam zrobić? Czy jego czyny zaklasyfikują się jako przestępstwo? Muszę zrobić coś skutecznego żeby raz na zawsze to zakończyć,dodam że większość klasy też za nim nie przepada,ale boją się go.

Gość anabolitos steridos
wez mu przypierdol tak bez swiadków i bedzie czuł respekt do ciebie

Gość Dark16
To nie takie proste to taki napakowany steryd,z mroczną przeszłością. Sądzisz że gdybym miał jakiekolwiek szanse to bym tego nie zrobił?

Gość wiertara II
to wrzuc na siebie plaszcz skrytobojcy :p

Gość anabolitos steridos
nie pękaj koleś to wez zapisz sie na kurs karate lub podobne naucza cie pare chwytów i nawet ten koles napakowany sterydami nie ma szans z toba bedzie przy tobie cienias :D

Gość MAriusz BHP
mhm proponuję www.sfd.pl dział combat samoobrona poza tym wobec takiego typa to chyba tylko bicie po mordzie aż padnie pomaga zapisz się na jakąś sztukę walki (byle nie jakieś komercyjne gówno) - poszukaj kick-boxingu, boxu, boxu tajskiego, savate, jj, bjj, mma, itp itd byle z dobrą opinią w mieście, nie idź do szkoły gdzie cisną ludziom kit o obronie przed nożem albo przed kilkoma przeciwnikami bo to kłamcy

Gość Dark16
Do tesco dla ciebie dla rodziny To weź ich zorganizuj,oni wolą się nie wychylać. Proszę o realne porady a nie typu:zapisz się na kurs karate.

Gość Franek Kimono do ciebie
proponuje ciosy karate cwiczone z bratem :D

Gość Dark16
Po za tym taki kurs trwał by co najmniej parę miesięcy!

Gość MAriusz BHP
no a co Ci można poradzić? albo idź do pedagoga szkolnego bo na policję to nie ma z czym iść (najlepiej w kilku i nie patrzcie na gadki że frajerzy itp bo frajerem jest ten który daje sobą pomiatać i nic z tym nie robi) albo kolesiowi daj nauczkę gdzieś po cichu (aby nie przesadzić, bo za gówno można iść siedzieć jak za człowieka)

Gość MAriusz BHP
piszesz żę by trwał parę miesięcy - to może trwać i całe życie, bo sztuki walki to styl życia a nie kurs samoobrony

Gość Dark16
masio9100 a co TY w tej sytuacji zrobiłeś? Nigdy nie miałem tego typu problemów dlatego pytam się:co mi pomoże pedagog szkolny?

Gość anabolitos steridos
jak nie wezmiesz sprawy w swoje rece to bedzie cie dupek gnębil bo bedzie wiedział ze sie jego boisz a tak na kursie naucza cie jak nie bac sie i bronic siebie samego jak jest sie zaatakowanym pewnie kurs moze trwac 10- lat ale to juz wyzsza szkoła jazdy a na poczatek naucza cie jak bronic sie policja pedagod w szkole nie zawsze moga pomóc a jeszcze bardziej sie narazisz temu co cie gnębi

Gość Dark16
I tego się boję że jeszcze pogorszę sprawę :(

Gość madzialenka ..........
Kurs karate czy lepiej jeszcze kickboxingu to dobra rzecz, ale musisz to załatwić najpierw jakoś sprytnie, a umiejętność "bicia się" przyda Ci się później jak on znów będzie chciał się zemścić. Nie wiem... może dosyp mu jakiegoś środka przeczyszczającego do jedzenia i poczęstuj, ale tak ostro, przed lekcją.

Dark16 To było w gimnazjum, byłem nie tylko psychicznie gnębiony ale kilka razy nawet fizycznie. Potem zmieniłem szkołe a ojczym zapisał mnie na karate! Teraz już nigdy nikomu nie pozwole się poniżac!!!!!!

a masz jakąś kasę?

Gość Dark16
Mam,pochodzę z bogatej rodziny.

i Masio ma rację! Ja jestem malutka i chuda, a chodziłam na kick boxing. Sama sie kiedyś pobiłam z takim kolesiem który mi chciał wyrwac torebkę!!! Jak on jest napakowany sterydami tak jak mówisz to pewnie jest z niego taki betonowy kloc, jak będziesz miał troche techniki i sprytu to nawet za tobą nie nadązy!

Szczerze mówiąc nie wiem jak Ci poradzić, ale to moze weź komuś zapłać "za ochronę" albo coś w tym stylu?

Wiesz jak koleś zobaczy obok ciebie 5 gości każdy dwukrotnie większy od niego to wymięknie.

Gość wujek Wacek.
gdybym mial link do n/k. tego co cie gnebi to bym go postraszył tego typka

a coś ty nie dawaj linka do n-k jeszcze wyjdzie że ty go dajesz i koleś się dowie i w ogóle będziesz mi przerypane

Gość Dark18
Z tą naszą klasą to ryzykowne jest. Spróbuję znaleźć kogoś do ochrony.

Dark a jak już znajdziesz to spróbuj go też poponiżać. Pewnie intelektem koleś też nie grzeszy. Nadaj mu xywkę "Johnny", ilekroć się odezwie to wyśmiewaj się ostentacyjnie, wiesz... nie bardzo idzie to opisać ale podkreślaj jaki z niego głupek w każdym miejscu. Rzecz dzieje się w szkole więc masz szerokie pole do popisu. I na wszelki wypadek kup sobie moze paralizator :D Na militeria.pl masz spory wybór ja tam kupuje pełno rzeczy. Obadaj też stronkę broń.pl

Gość Kamil 89
ja bym tego gnojka co cie gnoi tak zaraz od razu samego poczatku roku szkolnego czyms nieprzychylnym go zaskocz tak by zobaczył ze ty go sie nie boisz

Gość Dark16
Na początku roku szkolnego zaraz dam mu znać co o nim sadze i że nie mam zamiaru dać sobą pomiatać,a paralizator bądź gaz też kupie już dawniej o tym myślałem.