Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość josiona

jak erotycznie zaskoczyć faceta? pytanie do Pań i Panów

Polecane posty

Gość josiona

chodzi mi o sytuacje kiedy on np. wraca do domu z pracy, spotkania itd. i w progu zastaje rozrzucona bielizne, mila atmosfere w sypialni, swoja kobiete sexownie uczesana i umalowana polnaga w lozku. robicie tego typu niespodzianki? jesli tak to podrzuccie cos bo mi sie pomysly juz skonczyly... panowie, a wy jak lubicie byc zaskakiwani?

Gość josiona
nikt i nic?

Gość nnnnnnnnnennnnnnnnny
Ja swojego faceta zaskoczyłam ostatnio w taki sposób, że jak przyszedł z pracy, tzn. ja celowo na niego czekałam, zanim zdążył wejść do pokoju, już w przedpokoju rozpięłam mu rozporek i "ssałam go" z zaskoczenia, heh. Jak wszedł pierwsze co zobaczył mnie nago ;) Podjarał się na maxa :)

Gość josiona
hmmm, interesujace :) cos jeszcze?

Gość liberal girl
facet wreaca styrany do domu, chce mu się jeść albo siku, a ta cap jak odkurzacz...

>>liberal girl, mój facet nie tyra z łopatą, pracuje w biurze, nie przychodzi styrany ;)

>>Wredniak Paskudny, sugerujesz na swoim doświadczeniu? No cóż trzeba było się kształciń, coby rowów nie kopać, nie wracałbyś do swojego domu śmierdzący z brudnym, zapoconym fiutem :D

>>xzterolistna_koniczynka, widzę że masz przykre doświadczenia :D Jak chcesz aby po powrocie do domu fiut twojego faceta nie był brudny i nie śmierdział, o ile nie pracuje on fizycznie, jest jedno wyjście...twój facet powinien brać prysznic przed wyjściem do pracy jak każdy normalny, czysty facet :D

Gość liberal girl
ja pracuję w biurze i po pracy jestem styrana ... lubię się "wdrożyć" w nastrój domowo-erotyczny, lubię się odświeżyć i przebrać. Chyba bym pada ze smiechu, gdybym otworzyła drzwi mieszkania a tam czekałby mój facet z jęzorem na wprost mojej cipki. Ale ok, nie jestem Twoim facetem :)

>>Pomarańczowy, Mariola to nic, powąchaj pię swojej kobiety, wyczujesz sforę psów :D :D >>czterolistna koniczynka, tobie też radzę powąchać fiuta twojego faceta, będziesz wiedziała jak pachną cipki Marioli i Joli :D :D :D

Gość ktossss
a moze przygotuj mu kąpiel albo szepnij mu do uszka jak wróci ze masz ochote na wspólny prysznic zrob w łazience fajna atmosferke i do dzieła:D

>>Pomarańczowy, powąchaj pipę swojej kobiety, a wyczujesz sforę psów :D przeskoczyły litery i nie dopisałam dwóch :D Już teraz rozumiesz, czy może wystosować ci to pismem obrazkowym, abyś mógł domyślać się, gdy jedno słowo nie zostało napisane jak trzeba? :D :D :D

ok Pomarańczowy, będę miała to na uwadze :D

Gość dobra przestancie
pitolic od rzeczy, powiedzcie jak mozna zaskoczyc faceta :D

Gość Pomarańczowy Skurwsyn
Np. jak wchodzi do domu i zamyka drzwi, to nagle wyskoczyć z łazienki z okrzykiem: Bu! Powinno zadziałać 🖐️

Gość liberal girl
ja jestem za tym, żeby faceta najpierw nakarmić i wyluzować dobre jedzonko, muzyka i Ty cała śliczna

Gość zaproś sobie
dwóch facetów do łóżka i czekaj na niego po pracy, też powinien byc zaskoczony

Mam pomysł!!! Zamieńmy dziurkę od klucza na cipkę, co? Ale by się zdziwił , chce wkładać klucz by otworzyć drzwi a ty cipka, np od żony!!!

Gość jsabw
josiona :-) faceta ktory wraca z pracy,spotkania słuzbowego najpierw zaskocz dobrym posiłkiem:-)

Gość koloaaa
Dlaczego kobiety sa takie glupie.Ciagle mysla jak zaskoczyc faceta,jak mu sie przypodobac Jakos rzadko ktory facet mysli aby zaskoczyc kobiete. Chciałabym dozyc chwili gdy wsrod ludzi bedzie tak jak wsrod zwirzat,ze to samiec stara sie ze wszystkich sił aby zaskoczyc samice. Przeciez mezczyzn jest o wiele wiecej na swiecie,wiec to oni powinni strac sie bardziej zaskakiwac kobiete.Na 5 meczyzn przypada 1 kobieta,wiec faceci do dzieła.Zaskakujcie nas,a kobiety dajcie sobie na wstrzymanie.

Gość selwekkk
Ludzie,jak Polak głodny,to zły,więc autorko najpierw faceta nakarm,potem daj mu odpoczac,bo jak Polak najedzony to leniwy,a dopiero potem zajmij sie nim

A może fajnie by było jakbyś udawała kieliszek albo kufel piwa? Połóż się na stole włóż do tyłka coś co będzie udawało stopkę z kieliszka , rozłóż nózki, rozchyl wargi sromowe i nalej do nich koniaczku, wódeczki lub winka i niech pije. Z tym kuflem to nie radzę bo musiałabyś mieć przeoogromną cipkę bo gdzie pomieścić litr piwa? Ja byłbym erotycznie zaskoczony! I to jak!!!!!!

Mam pomysł na ostre erotyczne zaskoczenie faceta- a może z cipki zrób hot doga? Połóż się na stole , w szparkę wsadź paróweczkę, posmaruj koniecznie chili, tym ostrym, może być musztarda kaszubska. No nie ma cudów by nie pękł, a jeszcze jedno, piwo, koniecznie żywieckie by bieda miał czym popić.