Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość josiona

jak erotycznie zaskoczyć faceta? pytanie do Pań i Panów

Polecane posty

Gość jsjbh
Kocynder facet jestes czy kobieta? Jezli jestes facetem ktorego w taki sposob zaskakuje kobieta,to wspołczuje jej ,bo biedaczka musi miec czeste infekcje drog rodnych,lepiej ja wyslij na cytologie i modlcie sie oboje aby miała dobry wynik.

Ludzie jestem facetem z krwi i kości uwiebiający kobiety! Nie widzę w mioch wypowiedziach żadnych niebezpiecznych dla kobiety porad. Chili, wódka, musztarda, dezynfekuje. Kiełbasa, parówka i inne dobre rzeczy nie mogą zaskodzić ponieważ ja je jem, to co mam też iść na badania?

Gość o moj boze posikalam
sie ze smiechu!!!!!!!!!!!11111

Gość kocynder rozbroiles
mnie swoimi textami ,ta twoja to musi miec niezla ucieche z ciebie...... musztrada kszubska....HAHAHAGA!!!

Gość jsjbh
Kocynder jesc to co innego,a wkąłdac o popadnie w cipke aby tylko zrobic wrazenie na mezczyźnie to co innego.Moge sie załozyc,ze jezeli twopja kobieta w taki sposob cie zaskakuje to naparwde cierpi na nawracajace infekcje drog rodnych.

Gość Goinzalo zaprasza na rzniontko
czesc kto sioe ze mna podzieli wspomnieniami?

Oj ludzie, ludzie jestem normalnym , z dużym..... poczuciem humoru chłopem i wyznawcą przysłowia" Nic Ci życia nie upiększy jak ciasny pit i jeden głębszy"!

Gość przewrotny wicher
>do kolaaa, coś ci się pojeb*ło, na świecie jest więcej kobiet niż mężczyzn, na 5 kobiet przypada 1 mężczyzna, nie na odwrót.

jsjbh - a wiesz chyba masz rację, musi coś być z tą infekcją, mam pierwsze objawy,dzisiaj rano jak sikałem to mały mi odpadł i wpadł do wiadra!

Gość Kocuur
Jak sie polozy do lozka to gdy bedzie spal nasraj mu na klate, bedzie zachwycony

Gość Powiedzieć Ej Janek
Chodz na anal :classic_cool:

Gość josiona
dziekuje za te nieliczne wypowiedzi odnoszace sie do tematu. moze jeszcze jakies inne propozycje? do reszty: ludzkie ograniczenie i potrzeba wulgarnosci kiedy jest sie anonimowym mnie przeraza

josiona - kurde nie obrażaj się najlepsza rada na problem to śmiech, to co zaskoczyłoby mnie nie zaskoczy erotycznie innego faceta, trudno znaleźć dobrą radę ale niekiedy w tym morzu głupot i absurdów możesz znaleź coś do zastosowania, patrz moje pomysły. A może tak po prostu jak Twój facet przyjdzie z pracy to go zaskocz!

Gość kanton
Przyjmij go nap.w samych pończochach i do tego w szpilkach,efekt murowany.

Ja tam wole kobietę nago i do tego dwa piwa by mieć ręce zajęte. I każda kobieta mnie zaskakuje jeżeli cipką potrafi otworzyć piwko!

Gość josiona
moze wieczorowa pora ktos jeszcze cos dorzuci?

Gość tom09
Tu masz adres internetowego sex shopu: http://emilosc.pl Możesz kupić tam seksowną bieliznę, kostium i wiele innych świetnych gadżetów, którymi z pewnością go zaskoczysz :) Pozdrawiam