Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość richanna

co mam zrobic?

Polecane posty

Gość richanna

wydaje mi się ze mnie facett olewa eh. Tzn to jest tak, że pewnie moja winna jak ostatnio ciagle do niego pisałam, wyznawałam to i owo... i czuje sie ze ma mnie w garsci ;/ i nie interesuje sie mna jak kiedys az tak.... ehh przyklad: jeszcze z 2 mies temu a chodzimy juz 9 mies. co on mi to nie wyznawałam i takie tam, był kulturalny, ciagle o mnie zabiegał wszedzie za mna chodził. Teraz owszem pracuje, najgorsze jest to ze sam mi nic nie wyzna - bo chyba przez to ze ja ciagle go zasypuje uczuciami- ale widze w czynach. Albo np zabiera mnie gdzies gdzie i sa jego kumple ... to ja np musze patrzec jak graja, nie interesuja sie mna tylko kumplami ... no kurde co zrobic by zwrocic na siebie uwage? dodam ze on jest wygadany, towarzyski, optymista i smianski .. no ale...albo np sms-y. zawsze mi pieknie na kazdy odpisywał .. a teraz? cos mu napisze a tne nie odpisze np co do mnie czuje ;/ bo juz np spi i pisze juz rano z innym tematem ehh co ja mam zrobic by facet sie mna zainteresował... poswiecał m iwiecej uwagi??? dodam zw sotykamy sie raz w tyg bo nie da rady wiecej a czasem nawet 3 razy ale skoro ma prace do pozna nie da rady. Dodam ze ostatnio przestałam mu pisac o uczuciach i troszke tez olewam, nie odpisuje.......... ale czy to pozmoze? zaraz beda pretensje czemu nic nie pisze??? bo tak napsize lub bedzie wydzwaniał- ale co mam zrobic ze jak napsize by odpisał bo nie odpisze ;/// gadałam mu to 3 razy ale sobie zoesz gadac .... co robic dajcie mi rady naprawde prosze.

Gość richanna
a po jakiego tu BMI .. ja sie pytam konkretnie jak w temacie co zrobić ..

Ja chyba mam podobnie.. ale to chyba tak zawsze jest, że po jakimś czasie nie jest kolorowo jak na początku, ale źle mi z tym..

Co zrobic żeby facet zaczął Cię zauważać? Odpowiedź zabrzmi paradoksalnie - zająć sie soba. Odpuść mu, przestań sie narzucać. Jak zajmiesz się soba on zauważy, ze już nie zajmujesz się tylko i nim i na pewno go to zainteresuje. Umów się z koleżanką, odwołaj randkę. Jak Cie nie inetersuja imprzey z jego kumplami to nie uczestnicz w nich. I nie pytaj, jak zmusić faceta, zeby odpisywał na sms-y. Nie można do tego nikogo zmusić. Przestań gonić króliczka, bo im bardziej goniosz - tym szybciej on ucieka. No i standardowo polecę Ci lekturę do poczytania: Dlaczego mężczyźni kochaja zoły? (poszukaj e-booka) - lektura obowiązkowa dla każdej kobiety, łatwo się czyta, a ile się mozna dowiedzieć... tylko facetowi nie pokazuj co czytasz:)

Gość richanna
i tak juz zajełam sie bardziej soba to ciagle on ma ale ze czemu nic nie pisze albo ze nawet sie nie odezwe.... co mu na to npaisac?? albo np on jest o mnie spokojny ufa mi i udaje tkaie aktora który nie ukazuje zazdrosci moze czasem - ja Ci dam - na smianie.. jak mówie ide ratownika poderwac lub ide zjakims sie tma napsiac, specjalnie... ale i to chyba nie dziala az tak ... kurde jak ja chce by mi sam wyznał "kocham Cie" cyz tkaie tam ... moze teraz razy to słyszałam teraz nic... musze zrobic cos co podziała na niego... ksiazke juz czytałam... ale nie wiem czy to cos pozmoze...

No to chyba przeczytałas ją bez zrozumienia, przeczytaj jeszcze raz, ale wyłapuj z niej te sytuacje, które Ciebie dotyczą. Dlaczego on jest Ciebie pewien, nie jest zazdrosny? Bo wie o Tobie wszystko, mówisz mu zbyt duzo, a przydałaby się odrobina tajemniczości...