Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

limonka2309

czy to ciaza?

Polecane posty

witam. Jestem Agata. Mam 29 lat. Od 6 miesiecy wraz z mezem staramy sie o dziecko,ale bez wariacji- sex tylko wtedy kiedy jest ochota,a niemus. Mieszkamy w Dusseldorfie Niemczech. Nigdy nie mialam regularnych cykli... zawsze ok 30-35 dni. Dzis jest moj 40dc. Nie napalam sie wiec nie biegne po test i nie sikam na niego co pare godzin. Poczytałam na necie jak przebadac sei samemu, wiec: szyjak macicy jest nisko połozona, zamknieta, wilgotana i miekka w uczuciu. O czym to może świadczyć ?? Dziekuje za odpowiedzi :) pozdrawiam

Gość MoniaKrków
byc moze ... jesli chodzi o badanie szyjki macicy ro sie nie znam

Gość MoniaKrków
jestes pozytywnie nastawiona, wiec moze sie udało...

Gość eeeeeee taaaam
bzdura. jak nie zrobisz testu to zadne objawy nie sa pewne. nawet gdybys miala nabrzmiale piersi, mdłosci i wszytsko co tylko mozna miec w ciazy to i tak w wiekszosci przypadklu ciaza nie jest:/

nie chce doszukiwac sie objawów... ale jakbym sie uparla: ? 1. bak apetytu 2. bol sutkow, chodz zawsze bola mnie tydz. przed spodziewana @ 3.dusznosci Dzis kupie test.

Gość salllly
daj znac co wyszlo :) powodzenia

hmm...najlepiej skocz po test,gdyz rzeczywiscie wiekszosc objawow mozna podpiac pod ciaze lub miesiaczke.chociaz te dusznosci u mnie byly jednymi z pierwszych objawow.mialam takie napady "fal goraca".nie ma tez sie co nakrecac.test prawde Ci powie:)pozdrawiam