Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaaa

Co na prezent dla chłopaka????????

Polecane posty

Gość niezdecydowanaaa

Cześć dziewczyny. Mam pewien problem za 2 tygodnie mój chłopak ma urodziny i nie wiem za bardzo co mam mu kupić. Mam dwie opcje do wyboru pierwsza zegarek: http://www.allegro.pl/item710159173_meski_zegarek_timex_t42451_expedition_okazja_wwa.html druga kurtka: http://www.allegro.pl/item710165980_s_just_design_topowa_skora_japan_style.html Wiem że jak wiosną chodziliśmy po sklepach to bardzo mu się takie kurtki podobały ze ściągaczami, ale z drugiej strony nie wiem czy kurtka to odpowiedni prezent na urodziny i czy nie powinnam szukać raczej jakiegoś zegarka lub czegoś w tym stylu. Doradźcie co wybrać??????

Ta kurtkę to sobie daruj:-O Typowa skóra:P czyli cerata:P Zegarek to fajny pomysł, ale ja bym wybrała inny bo ten mi sie nie podaba. No i z bransoletą jest ładniejszy.

Gość gosianica
zgadzam sie z przedmowczynia ze kurtka to nie najlepszy prezent ale zegarek to dobry momysl ale nie ten co pokazalas lepszy z bransoleta

Gość niezdecydowanaaa
nie przesadzaj z tą ceratą, ja mam już kurtkę ze sztucznej skóry ponad rok i nic się z nią nie dzieje, na skórę naturalną mnie nie stać więc kupiłam taką. co do zegarka to poszukam z branzoletą

Gość ja kupilam swojemu facetowi
kurtke.. zalezy jakiego ma sie chlopaka. Moj lubi praktyczne rzeczy, ktore naprawde mu sie przydadza. A ze jedna kurtka mu sie poprula na plecach, to kupilam mu druga - takze na urodziny. Ale nie ze skory, tylko bardziej w sportowym stylu - bo taki lubi. Byl zachwycony i lata w tej kurtce kiedy tylko jest odpowiednia do tego pogoda.

no wystarczy spojrzeć na zdjęcie:-O Chciałabyś faceta w takim błyszczącym czyms, bo ja nie. Jak już się uprzesz na kurtkę to faktycznie sportowa będzie lepsza. Ale ja i tak bym obstawała przy zegarku. No chyba że jeszcze coś innego wymyślisz.

Gość niezdecydowanaaa
sportowa to odrazu odpada bo to nie jego styl, ale poszukam może jakiejś innej...

Gość kamil.....
to może i ja się wypowiem jako chłopak. zdecydowanie bardziej wolałbym otrzymać w prezencie taką kurtkę, ponieważ nie lubię zegarków, a prezent powinien być praktyczny, zegarek założył bym parę razy i rzucił w kąt, a w kurtce do samej zimy bym chodził, no chyba że zima nie będzie mroźna to na grubą bluzę też ona się nada, wtedy będziesz miała satysfakcję że twój prezent nie jest nieprzydatny.

Gość nooooo
ja bym kupila jakies fajne majtki dla chlopaka takie sexy

Gość niezdecydowanaaa
kupiłam mu majtki na Walentynki, czerwone stringi, założył je może 2-3 razy, i teraz leżą nieużywane.

Gość zegarek czas odlicza
Zegarek odlicza czas do rozstania, także jeśli wierzysz w przesądy to zrezygnuj z tego drobiazgu :)

Gość niezdecydowanaaa
ogólnie jestem trochę przesądna, ale togo nie znałam, to że kupując buty nasze drogi mogą się rozejść to słyszałam

Gość mietek z pod piątki
zrób mu lepiej loda!!!!

Gość niezdecydowanaaa
Mieciu a może tobie zrobię, a jak skończymy to zrobisz kupę na mojego chłopaka

Gość niezdecydowanaaa
ej to wyżej to nie ja pisałam!!! !!!! !!!!

Gość słodka kicia..
Według mnie lepiej kup kurtkę, jest całkiem ładna, mój chłopak napewno bardziej by się cieszył z kurtki niż zegarka.