Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia1256

Czy możliwa ciąza?

Polecane posty

Gość madzia1256

Witam drogie panie. Ostatni okres zaczął mi się 14 lipca i trwał do 18 lipca czyli 5 pełnych dni. Następny okres dostaje zawsze po okolo 22 dniach wiec wypada to na wczoraj czyli 9 sierpnia. W czwartek 30 lipca miałam owulacje wiem bo zawsze boli mnie podbrzusze przez jakies 2 godzinki, a tydzien przed owulacja kochałam się z moim chlopakiem z prezerwatywa ale na milion procent się nie zsuneła oraz nie pękła i wytrysk był do mojej buzi wiec kontakt z tamtymi okolicami takze jest zerowy. Martwie sie tym spóźnieniem bo ostatnio miałam już 3 cykl regularny a teraz znowu mi sie spoznia. Czy to spoznienie moze byc spowodowane tym ze tydzien temu miałam zabieg kosmetyczny"usuwanie blizny" który mnie bardzo bolal oraz ktorego sie bardzo bałam i od znieczulenia? Bo dostałam znieczulenie ale miejscowe. Pozdrawaim Was i proszę o odpowiedz bo wychodzę już sama z siebie...

Gość madzia1256
Naprawdę nikt mi nie pomoze?:(

Gość dyiewczyno
a co my jasnowidze jestesmy?????wez idz do przychodni zrob test z krwi bete daje 100 % pewny wynik

Gość madzia1256
No wiem ze nie ale moze mi cos doradzicie, jakies swoje przemyslenia itd. A nie odrazu "jasnowidze"

Gość uuuuuuuuuuu11111
myśle że w ciązy nie jestes. a opóźnienie może być spowodowane stresem. poczekaj wyluzuj i jak ma @ przyjść to przyjdzie, a jak nie to zrób test