Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

spotkanie ze znajomymi...help

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

jutro wpadaja do mnie i mojego chlopaka znajomi (malzenstwo) na wodke co kupic do jedzenia? jakas saladke? wedline? cos slodkiego? doradzcie bo nie mam pojecia co fajnego przygotowac? helppp

Gość jak w koglu moglu
paluszki i krakersy hehe

Gość Burza morska
Skoro na wódkę, to najlepiej przygotuj jakieś pasujące przekąski typu koreczki śledziowe, korniszony, marynowane grzybki itp.... ładnie podane oczywiście :-)

Gość gosianica
jakas saltaka,troche wedlin slodycze to nie bardzo do wodki ale jakis inne przekaski np. koreczki z sera zoltego,ogorka konsrewowego papryki i ewentualnie jakies wedlinki

Gość wódkazwodą
a co to za znaczenie czy na wódkę czy nie, to już trzeba wszystko pod wódkę kupować... śledź, ogórki, marynaty...

Ja bym poleciła... Jakies ciasto (do kawy). Jak kupisz 4 kawałki ciasta to starczy- po 1 dla kazdego. 1 sałatka, albo 2. To juz zalezy. Jakies warzywne. Kawałek sera zółtego, kilka plasterków wedliny, ogórek zielony do przybrania. Ewentualnie ogorki kiszone- dobre i do wódki pasują. I napewno jakiś napój np lift, Wode mineralna. No i nic mi nie przychodzi do głowy. Jakies cukierki ewentualnie na talerz, i winogron Mysle ze dla 4 osob p[owinno starczyc, Pamietaj ze to nie zadne przyjecie tylko spotkanie takze.. :) Powodzenia:)

Hmm, co do tych koleczków- ja byłabym raczej tradycjonalistka. Moze i ładnie wygladaja, moze pasuja do wódki ale nimi goscie sie raczej nie najedzą. A wyjsc głodnym od gosci to tak niebardzo :)

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
super super piszcie jeszcze