Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna mala

Dziewczyny pomóżcie, błagam!!!

Polecane posty

Gość niepewna mala

Wczoraj uprawiałam seks z moim chłopakiem bez prezerwatywy. To były moje dni płodne. Niestety, nie zdążył w porę się wycofać i skończył we mnie. Jak myślicie, duże jest prawdopodobieństwo na to, że mogłam zaciążyć? Co mam robić? Czuję, że to się mogło stać, bo ja mam pecha zawsze, matka mnie zabije!!!

Gość szczyle do książek
nie do seksu stosunek przerywany, to nie jest METODA ANTYKONCEPCYJNA NAWET BEZ WYTRYSKU MOŻE DOJŚĆ DO WYCIEKU MAŁEJ LICZBY PLEMNIKÓW W TRAKCIE, UPRAWIANIE SEKSU W DNI PŁODNE BEZ ZABEZPIECZENIA TO ROSYJSKA RULETKA, POCZYTAJ O ANTYKOCEPCJI I O ROSYJSKIEJ RULETCE!!!!

gratulujemy. włacz myslenie - jesli masz dni płodne, a nie masz zabezpieczenia to NIE MA SEKSU!! a stosunek przerywany to nie zabezpieczenie, jak sama widzisz. szansa jest duża. zapieprzaj do lekarza po escapelle.

Gość niepewna mała
nie mam pieniedzy na escapelle.

Gość panna giovanna
nie masz kasy na escapelle teraz, to sie zastanow, skad ja wezmiesz na wyprawke dla dziecka za 9 miechow :O zachcialo sie dzieciom seksu :O

Gość takasobietam
Skoro facet chciał oszczędzić na kondomie, to niech teraz funduje ći tabsy po. A jeśli z Toba nie zerwie, oddasz mu przez najbliższy rok kupując gumki:P

Jeżeli nie chciałaś zainwestować 6 złotych w paczkę prezerwatyw, to sugeruję abyś poszła do lekarza po receptę na Postinor Duo lub Escapelle. Oba te środki kosztują po około 75 PLN.

escapelle tańsze jest zarówno od aborcji dowolną metoda jak i od kosztów wychowywania dziecka. Twoja wola. pamietaj ze masz ograniczony czas...

jest duza szansa ze bedziesz w ciazy... wiedzac to i wiedzac ze nie masz pieniedzy nawet na ta tabletke to i tak byl by od razu koniec i szybkie lecenie do lazienki sie ummys majac nadzieje ze moze sie uda

Gość niepewna mala
Aha, zapomnialam rowniez dodac ze od ponad pol roku biore tabletki antykoncepcyjne...

Gość pewna duża
kochana one nie daja 100% gwarancji...

Gość chwila czyli co
bierzesz tabsy czy nie?

Gość uppsssxxx
przeciez biorąc tabletki nie ma sie dni plodnych.. poza tym mowisz ze nei masz kasy na tabletki po.. a na anty masz co miesiac.. dziwne...

Gość niepewna mala
tabletka po to jednorazowy wydatek wynoszący ok. 80 zł. Pigułki antykoncepcyjne, które zażywam kosztują 20 zł, mogę je zakupić w dowolnym terminie, czyli wtedy kiedy akurat mam pieniądze, a nie 72h po jakimś wydarzeniu.

Gość mam nadzieję że to prowokacja
bo jeśli nie to jesteś skończoną idiotką. O jakich dniach płodnych Ty mówisz biorąc tabletki? Nie wiesz że tabletki zatrzymują owulacje, nie ma dni płodnych! Nawet jakby do owulacji doszło z jakiś powodów to nigdy tego nie przewidzisz i nie wyliczysz! Tabletki zabezpieczają praktycznie w 100%, szansa na ciąże przy ich braniu jest jak 1 do miliona albo miliarda....

albo prowokacja albo bezmózg. tak czy siak nie ma sie co przejmowac :)

Gość paskuda77
no to klaps. najlepiej isc do gina zeby dal zastrzyk wczesnoporonny( jak nie chcesz dzidziusia) zreszta jak sie mowi ; NIE UWAZALAS CO ROBISZ TO TERAZ ROB JAK UWAZASZ ;) sorki za szczerosc.. musialby sie cod zdazyc zeby w dni plodne nie zajsc w ciaze..

Gość do paskudna 77
poczytaj dalej, ta idiotka bierze hormonalna antykoncepcje, więc jakie dni płodne?

no na taka szkoda słow i epitetow, skonczony bezmozg bierze tab i nawet nie wie jak dzialaja, pewnie nawet ulotki w rece nie miala a potem sa takie durne pytania dziewczyno lepiej idz do ksiazek, bo jak wpadniesz to po głupiej matce madrych dzieci nie bedzie...

Gość paskuda77
hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaaaaaa!!! no fakt:)) jakie dni plodne w trakcie brania pigul anty???!!! ale kto dziecku dal te piguly?? chyba ze na pchlim targu kupila;)

Gość annnnnia
Jestem strasznie wystraszona i potrzebuje rady, bo juz sama nie wiem co mam robic. Z soboty na niedziele w nocy kochałam sie z moim chlopakiem, mial zalozona prezerwatywe ale przed wytryskiem wyszedl ze mnie, sciagnal prezerwatywe i wytrysk nastapil na zewnatrz, ale niestety pewne krople spermy polecialy mi dokaldnie na wejscie do pochwy co prawda odsunelam sie szyko i wytarlam chyba to ale boje sie ze plemniki mogly dostac sie do srodka.. a wtedy mialam pierwszy dzien plodny i boje sie czy moglo dojsc do zaplodnienia? Bo po tym stosunku odczuwam straszne bole calego brzucha i jajnikow..:( Prosze o sensowne rady.

Gość paskuda77
annnnnia watpie by plemniki z wejscia przemknely w glab pochwy.. one raczej poruszaja sie "na oslep" i to wytrysk prowadzi je tam gdzie trzeba.. ;) ale dla pewnosci zrob test:)