Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkudwiona na maxa

zawsze chwali swoje koleżanki

Polecane posty

Gość Wkudwiona na maxa

Mój chłopak ma bardzo dużo koleżanek, często o nich opowiada jakie to one nie są piękne, zaje..te, cudowne itp. ostatnio jak na jakiegos paszczura powiedział, ze jest sliczna i ma duze powodzenie, wyśmialam go i powiedziałam, ze wygląda jak szczur, doszło do awantury cytuje "nie możesz obrażać moich koleżanek, a pozatym ona jest ładniejsza od Ciebie" Myslałam, że szlak mnie trafi wszyscy wokoło prawią mi komplementy, a własny facet ani rzau nie powie mi chocby małego komplemenciku tylko swoje koleżanki wychwala pod niebiosa!!!

Gość ale palant
z niego :/ to niech idzie do koleżanek ;)

Gość Wkudwiona na maxa
Ostatnio mu właśnie powiedziała, że czumu sie ze mną spotyka, niech idzie do tych pięknych i wspaniałych koleżanek... nic się nie odezwał...

Gość Wkudwiona na maxa
5 miesięcy jesteśmy razem

Gość rzuc go w cholere palanta
debila:O jak paszczury sa dla niego piekne to wyjazd do nich :O 5 mc to nie dlugo , mowie ci , znajdziesz sobie takiego ze dla niego bedziesz najfajniejsza i piekniejasza bo tak powinno byc :) a nie przejmoj sie wiochmenem :O poslij go w diably

Gość Ktoś taki
Zmień faceta, bo ten jeszcze w krótkich spodenkach pomyka.

A w ogole mowi Ci chociaz ze Cie kocha?? U mnie napewno z tymi kolezankami by nie przeszlo, nie daj se w kasze dmuchac

Gość Wkudwiona na maxa
Jeszcze nigdy mi nie powiedział, że mnie kocha. Jego najwiekszy komplement to średnio raz na tydzień powie, że ładnie wyglądam

Gość Wkudwiona na maxa
Hiaci ale co z koleżankami by nie przeszło to, że ich tak chwali?

Gość chwal kolegów

Jeja jakby mój chłopak do mnie powiedział w taki sposób, na pewno dlugo bym z Nim nie byla,co więcej, to bylaby nasza ostatnia rozmowa...:o Koles Cię w ogóle nie szanuje, nie docenia itp-wiec pytanie- po co z Nim jestes? Bedac z facetem wlasnie MY powinnysmy byc dla Nich najpiekniejsze i najcudowniejsze, a nie jakies inne laski-niewazne czy sa piekne czy nie...:o A nawet jak juz ostatecznie ktoras mu sie bardziej podoba to nie powinien Ci o tym mówic. Z Tobą jest-Ciebie powinien wychwalac, proste... Współczuje:(

Gość echhhhhh
może jest z Tobą bo te "śliczne koleżanki" go nie chcą? a poważnie to rzuć palanta :D

No tak chodzi o to ze nie przeszloby ze tak mowi o nim i jeszcze w dodatku ze są ladniejsze ode mnie :/ i tak jak ktos wczesniej napisal dlugo bym z nim nie pobyla i to bylaby nasza ostatnia rozmowa. W taki razie jesli nawet Cie nie kocha to po co z Toba jest?? Dla seksu??...

Gość Wkudwiona na maxa
Nie mam pojęcia po co ze mną jest

Gość Wkudwiona na maxa
Żauważyłam, że chyba nie chce żebym miała zbyt wysoką samoocenę, ale z drugiej strony powoduje, że mam kompleksy

Żauważyłam, że chyba nie chce żebym miała zbyt wysoką samoocenę, ale z drugiej strony powoduje, że mam kompleksy dla pewnosci sie upewnij ;-)

porozmawiaj z nim o tym. I nie daj sie tak traktowac jak mu nie pasuje to niech sobie innej poszuka i ja w kompleksy wprowadza. Ty znajdziesz sobie lepszego. A jak nie to sama zacznij mu mowic, ze cos Ciw nim nie pasuje. Zobaczy jakie to mile uczucie.

Gość Matii18
Zacznij komplementować swoich kolegów do niego albo przypadkowych mężczyzn. Np. zobacz jaki z tamtego przystojniacha. Jeśli ma jakiś kompleks na punkcie w wyglądu powiedz, że inny ma to ładne :D Powinien się wkur... Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie. Pozdrawiam.

Gość Wkudwiona na maxa
Miałam kilku chłopaków przed nim zawsze byłam przyzwyczajona do uwielbiania, komplementowania... a teraz mam komplementowanie ale innych...

Autorko i Ty jeszcze z nim jesteś? Ja po czymś takim czułabym się poniżona. Wiadomo,że faceci czasem za jakimiś pannami się oglądają ( my nie jesteśmy lepsze ) ale mówić swojej dziewczynie że ma zajebiste koleżanki a w trakcie sprzeczki powiedzieć,że jedna z nich jest ładniejsza od Ciebie? Gdzie Twój szacunek do samej siebie??? Ja bym go już w tamtej chwili skreśliła. Ty jeszcze tego nie zrobiłaś, ale mam nadzieję ze pójdziesz po rozum do głowy i przy najbliższym spotkaniu powiesz mu,że poznałaś faceta przystojniejszego od niego i kończysz tą znajomość. PS Hiaci pozdrawiam:)

Najwidoczniej Twój facet nie ceni Cię tak jak powinien. Nie jest Ciebie wart a te 5 miesięcy które jesteście razem to nie dużo jeszcze masz szansę się zastanowić nad tym związkiem. Ja miałam chłopaka z którym byłam przez półtorej roku i był podobny do Twojego. Cały czas mi powtarzał że jedna moja koleżanka ma ładniejsze włosy od moich a inna się lepiej ubiera a jeszcze inna lepiej tańczy. A dlaczego nie maluje się tak jak Anka, itd.. Non stop mi to powtarzał. Szkoda czasu na takiego!!

Najwidoczniej Twój facet nie ceni Cię tak jak powinien. Nie jest Ciebie wart a te 5 miesięcy które jesteście razem to nie dużo jeszcze masz szansę się zastanowić nad tym związkiem. Ja miałam chłopaka z którym byłam przez półtorej roku i był podobny do Twojego. Cały czas mi powtarzał że jedna moja koleżanka ma ładniejsze włosy od moich a inna się lepiej ubiera a jeszcze inna lepiej tańczy. A dlaczego nie maluje się tak jak Anka, itd.. Non stop mi to powtarzał. Szkoda czasu na takiego!!

Gość pogonilabym chwasta
ile wy macie lat?? po 17??

Dwa razy mi się wysłało i o co takie halo od razu? Ja nie mam 17 lat tylko 23 co nie znaczy że takie problemy dotykają tylko nastoletnie gówniary. A wogóle problem ze sobą raczej to tu ma chłopak autorki tego topiku a nie autorka!

Gość pogonilabym chwasta
przeciez ja nie o Tobie tylko do autorki pisalam