banmon 0 Napisano Sierpień 10, 2009 czy może ktoś polecić dobrego gina z Kielc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 10, 2009 byłabym wdzięczna za jakies opinie na temat urzędujących w Kielcach ginów, od niedawna mieszkam w tym mieście i pierwszy raz udałam się do dr Rogula nie wiem czy to dobry gin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 12, 2009 widac ciężko jest się przebić z nowym topikiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 16, 2009 wciąż czekam na jakąś odpowiedź, może ktoś wie coś na temat dr Rogula? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 albo może polecić kogoś innego..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czakaraka21 Napisano Sierpień 18, 2009 ja chodzę do dr Komorowskiej, jestem zadowolona, miła delikatna w badaniu, wszystko wyjaśni, ma gabinet na paderewskiego 4a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 21, 2009 dziękuję za odpowiedź, a czy ta doktor jest dobra jeśli ppojawiają się jakieś problemy? bo wiadomo jak nic się nie dzieje to każdy lekarz jest dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łełe 0 Napisano Sierpień 21, 2009 polecam pana dr Swiercza, wpisz sobie w wyszukiwarke Grzegorz Swiercz, bedziesz miala dane kontaktowe pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 21, 2009 łełe dziekuję za podpowiedź. Mi zależy na byciu mamą niestety jak na razie nic z tego nie wychodzi dlatego szukam jakiegoś dobrego specjalisty, kogoś kto nie będzie mnie odsyłał i mówił ze proszę próbować dalej.... wiecie coś może na temat dr Rogula ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach