Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekoldkaaa

Panie z Wrocława !

Polecane posty

Gość Czekoldkaaa

Witam ! mam sprawę. Mianowicie w piątek wybieram się do Wrocławia na małe zakupy. Chciałabym wiedzieć, gdzie są jakieś fajne promocje. Gdzie mogę kupić coś fajnego, za niekosmiczną cenę ! I jakie sklepy są dość długo czynne w soboty ??

Gość w r o c ł a w i a n k a
wiesz co. daruj sobie. nie chcemy tu plebsu z przedmieść buszujących za czymśtanim i markowym a ostatecznie robiącym zakupy w lumpeksach.

Gość degare
nie wiem gdzie sa fajne promocje. jedz do pasazu grunwaldzkiego tam masz 100 sklepów w jednym miejscu to znajdziesz coś.

Gość albo w magnolii

Gość czekoldkaaa
w r o c ł a w i a n k a daruj sobie ok ? nie każdy jest Tobą i może ubierać się w drogich i markowych sklepach. Niektórzy szukają czegoś fajnego i niedrogiego, więc proszę Cię daj żyć, bo po tym co napisałaś, mogę uznać, że jesteś Paniusią, która nie lubi biedniejszych od siebie. Bo można wywnioskować, że nie brakuje Ci kasy. Jeżeli się mylę to sory. W ogóle skąd możesz wiedzieć, czy ubieram się w lumpexach ? co ? nie oceniaj ludzi. Nie mam ani jednego ciucha z ciucholandu, chociaż nie wykluczam, że mogłabym mieć. Ale nie muszę, bo mam na tyle kasy, że starczy mi na ciuchy, a moi rodzice mają wlasny sklep odzieżowy. Ale jak każdy, ja chcę czegoś nowego. Sory, nie zamierzam kupić sobie jeansów w cenie 180 zł. A przecież nie napisałam, że ma to być sklep bardzo tani, tylko taki w których ceny nie są kosmicznie wysokie.

Gość a moze na
Placu Zielinskiego znajdziesz cos fajnego??:)tylko w soboty nie za dlugo do 14 chyba

Gość xcfdgbde
czekoladka ty albo jestes przegłupia, albo masz 15 lat

Czekoladka dobrze poradzila Degare , polecam Pasaz Grunwaldzki, Magnolię , Arkady Wrocławskie albo Galerie Dominikańska. Tanio, długo i są spore wyprzedaze fajnych ciuszkow :)

Gość Czekoldkaaa
Dzięki wielkie :))