Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbie w trampkach

Inna beczka

Polecane posty

Gość barbie w trampkach

dzisiaj mialam praktyki za free. Stazysci sie ze mnie smieja bo sie staram. Taka jedna pani kompletnie mnie zgnoiła. Nie chce sie dawać wykorzystywac ale z drugiej strony chcialabym sie czegos nauczyc. Wiem ze to moj czas i chce go na maxa wykorzystac. Nie umiem niczego robić po łebkach zawsze sie staram ze wszystkich sił zeby bylo dobrze. Nie chce być frajerem ale inaczej nie umiem. Teraz jestem posmiewiskiem i pomietłem całego zakładu :/. Jak zrobić tak żeby sie czegoś nauczyć i nie dawać sie wykorzystywać. Jestem jedyna praktykantka i nie moge sobie zasluzyc na szacunek bo nie umiem sie nawet opyskować. Jestem w dodatku bardzo nieśmiala. Staram sie poznawac otoczenie ale tam sie ciagle wszyscy zmieniaja. Pracuje krotko i nie chce zeby mnie zle traktowano. Moglabym rownie dobrze nie robic dyplomu. Nie mam tam zadnej kolezanki i trudno nawiazuje kontakty z ludzmi. Nawet nie chce mi sie isc jutro do pracy, ktora z reszta bardzo lubie.

Gość barbie w trampkach
:(

Gość barbie w trampkach
I tem glos niech wszyscy usłyszą. Zawistnym niech da do myslenia a niesmiali niech sie nie zalamuja.

Gość barbie w trampkach
Mellygion czlowieku trafiles w sedno