Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m.o.d.a

jaka firme odziezowa lubicie? relacja ceny do jakosci ...

Polecane posty

Gość m.o.d.a

zalozylam podobny topik ale cos sie nie wyswietla. mam zamiar zaopatrzyc sie w pare nowych ciuchow na ajesien ale po pierwszej wizycie w centrum handlowym opadla mi szczeka - bluzka za 170 zl w zarze, koszulka za 90 w mango ... dziewczyny, ktora kupuje w orsayu? jak tam z jakoscia?

Gość m.o.d.a
do konca ogolniaka chodzilam w uzywanych ciuchach. teraz mam 28 lat. nigdy wiecej uzywanych ciuchow, nawet jesli cos trace ...

Gość oj mamuśki
wez sie ogarnij takie sa ceny, jak sie niechce płacic to trzeba latac w noszonych. Z reszta nie przejmuj sie jakościa przecież i tak nie kupujesz na całe zycie

Gość no to kupuj za 170
"markowe". W czym masz problem

ja uwielbiam guess tylko ze mieszkam w stanach i tutaj ciuchy tej firmy sa tansze niz w polsce przykladowo to za zegarek dalam 110 dolarow ktory w polsce kosztuje 700 zl jesli chodzi o jakosc to tylko troche lepsza ale za to kroj o wiele lepszy jak naloze np spodnie z takiego sklepu to calkiem inaczej leza niz z jakiesgos tanszego

Gość Cropp town
lubie

Gość m.o.d.a
dlatego sie pytam jaka jest jakosc orsaya zeby nie kupowac za 170. to jak z tym orsayem. bo widzialam pare ladnych rzeczy.

Gość m.o.d.a
zagubiona, ales doradzila. pytam o sklepy na terenie poslki, tzw latwo dostepne :)

Gość w orsay lepiej niz camaieu
a w ogole to ja wole vero mode bo u mnie zary nie ma

ten sklepy tez sa na terenie polski w wiekszych miastach pytalas jakiej marki ciuchy kupujemy i jak z jakoscia to ci napisalam jesli chodzi o orsay to jak bylam w polsce to kupowalam tam nieraz ciuchy -jakos w miare dobra tylko jak dla mnie nie bylo tam nic specjalnego (kwestia gustu)

Gość a ja...lubię..
polecam Tiffi, dużym plusem jest to, że ubrania są na prawdę dobrze dopasowane

Gość oj mamuśki
Dam Wam dobrą radę, wchodzisz do sklepu i oglądasz jak coś jest fajne, mierzysz, jak jest ok, kupujesz. No i pamiętaj w croppie nie kupuj moja dobra rada, to nie sa ciuchy tylko szmaty, meskie jeszcze ujda, ale damskie porazka totalna, no chyba, ze chcesz byc dzieckiem croppa hahaha

Gość wandecczka
Kupuj rzeczy na przecenach, wtedy są sporo tańsze. Orsay ma jak dla mnie zawsze jakiś kroj nie tego, ale to zależy od sylwetki, moze ci akurat spasuje. A co do jakości - nigdy nie narzekałam. Promod ma fajne ubrania, drogie, ale obnizki mają czasami naprawde bardzo duże. Poza cropem i trollem te sieciówki ze sredniej półki nie sa wcale złe, a tez nie kupujesz tych ubrań na 100 lat, a na te 3 to ci spokojnie posłużą

Gość paula666
jaka szmata ;/ te plamy ...;/

Gość m.o.d.a
jakies ciuchy z nexta widzialam w quelle, nawet fajne

Gość m.o.d.a
racja, na lata sie nie kupuje. moj ostatni zakup to czarny waski golf. obowiazkowy element, do pracy, do knajpy, wszedzie

Gość inniee
cropp, bershka, troll z tych tańszych, bo wszystkie inn mi znane to w cenach jak podałaś

Gość inniee
obowiązkowy element to fajne jeansy(jak szczupła jesteś to obowiązkowo rurki!!!!!) i biała koszula, ja mam białą koszulę, bardziej kroju męskiego i luźniejszą, w zestawie z jeansami mogę w tym iść wszędzie, do kościoła, parku, kina, na wykład, do baru......itd. dodam że te marki wymienione są dobrej jakości

Gość pomoc_drogowa
z orsayem to rzecz dziwna jest, na moją sylwetkę też nic nie pasuje, wszystko na mnie z tego sklepu jest pozbawione kształtu. Chociaż raz jeden kupiłam tam spodnie (to było już kilka lat wstecz) i służyły świetnie a leżały idealnie, a z materiałem nic się nie działo

Gość m.o.d.a
wkurza mnie jak ogladam koszulke w mango czy w stardivariusie i sa za 89 np a brzegi nieobszyte. ja rozumiem mode no ale ... albo chce kupic koszule bo do pracy wypada mi nosic ale nie chce badziewnej tymczasem w zarze za 150. w motivi sa za 99 super eleganckie - ale maja takie kamyki na guzikach co pewnie odpadna po pierwszym praniu. zreszta w tej co mierzylam to juz tych kamykow nie bylo. moze to teraz tak sie zrobil0 - tshirt za 89, koszula za 159 ... porazka, ceny ida w gore a gorzej z kasa hehe. trzeba sie przerzucic na inne sklepy ...

Gość moje ulubione marki to
Sracka, Motch, BittenHorse i Stoletz.

Gość m.o.d.a
jak tak ceny szaleja to jedyne rozwiazanie to zgromadzic powoli zelazny zestaw za grubsza nawet i kase i kombinowac bo na te niektore szmaty za 89 zeta to szkoda kasy. widac po wyprzedazach jaka przebitka na cenach. a jakie buty na jesien planujecie? ja czolenka na koturnach ... zdarlam przez 3 lata jedne i teraz pora na kolejne :)

Gość m.o.d.a
hehe Motch to z Hiszpanii? :) a jak u nich z jakoscia? hehe

Gość kasia qqq
polecam orsay, reserved ciuchy fajne, w dobrych cenach, dobre gatunkowo- zwłaszcza reserwed się poprawił, kiedyś miał tylko "szmatki", bereshka- beznadziejna gatunkowo jest

Gość inniee
poluj na wyprzedaże bo w tych sklepach potrafią z ceny zjechać o 50% nawet

Gość w zarze tez notorycznie
zdarzają się pourywane guziki, zapasowych brak, a zniżki na takie braki nie dają. No to jak mam kupić ciucha za 2-3 stówy i jeszcze przyszyć sobie do niego guziki, to dziękuję. W orsayu kupowałam jakieś 10 lat temu (liceum i wczesne studia), miałam bardzo dużo ubrań stamtąd i byłam zadowolona. teraz czasem wchodzę, ale nic mi się nie podoba. Poza tym bardzo jestem przywiązana do promodu, ale od jakiegoś czasu coraz rzadziej coś tam kupuję- poszli w nie mój styl. Kiedyś było więcej rzeczy takich jakby eleganckich, teraz jakieś szmatki wiszą, choć można trafić fajny sweter. No i torebki. Przynajmniej raz w roku jakaś mi się tam podoba i kupuję.

Gość dobre jakosciowo maja
sistars, vero moda, croop, reserved ( ale tylko niekore rzeczy )

Gość m.o.d.a
no wlasnie. teraz takie jakies szmatki ... wczesniej nie mialam problemu ze znalezieniem czegos. teraz chodze chodze i nic mnie nie podnieca ze tak powiem. tymczasem wczoraj ogladam buty w venezii, z przodu kokardka, na lewym bucie przyklejona inaczej niz na prawym ... eh, buty za 300 zl. co sie teraz dzieje z jakoscia.