Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m.o.d.a

jaka firme odziezowa lubicie? relacja ceny do jakosci ...

Polecane posty

Gość liKTO
sisley lubie,jakosc super

Gość w zarze tez notorycznie
Poza tym nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale wchodzę do sklepów i nie mam ochoty nic przymierzyć. Kolory - fatalne, jakieś takie brudne, sprane i wszystko na jedno kopyto, wszędzie to samo. Nie ma ładnych, klasycznych rzeczy na kieszeń przeciętnego człowieka... O butach to nie wspomnę. Jestem wysoka, więc obcasy odpadają - źle się w nich czuję. A buty na płaskim to jakiś koszmar jeden wielki! W Venezii to już w ogóle przechodzą samych siebie - w wakacje było jakoś tak, że stały same kolorowe buty, np. żółte zamszowe - wyglądały jak noszone przez co najmniej 10 osób wcześniej! i to nie było w czasie wyprzedaży...

Gość m.o.d.a
trzeba sie teraz nachodzic zeby cos ladnego i praktycznego znalezc - czy sie ma kase czy sie nie ma. porazka ...

Gość Hia Cyntowa
Z ciekawości zerknęłam do swojej szafy - moje ukochane ciuszki są następujących firm: Atmosphere, Gegre, Wallis, St.Michael, Greence, DLSH, Joie de vivre, Foxtrot

Gość urszulkaspoko
jeśli chodzi np. o t-shirty to juz dawno zrezygnowalam z sieciówek bardzo lubię taki niezbyt znany sklep didwear.com niedawno zaczęli z tym sklepem, więc się starają z jakością :)