Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelia86

Masakra.......

Polecane posty

Gość Amelia86

Pokłocilam sie strasznie z chłopakiem wczoraj... Heh.. Spytalam co jesli bym z nim wpadła... a on to byś usuneła... Przeciez to nie dziecko tylko zygota jeszcze... Heh ; / Tak sie poklocilismy, ze masakra.... Mysle by sie rozstać....Powiedzialam ze jest niedojrzaly i nieodpowiedzialny... ; / Co byscie zrobily na moim miejscu??

Gość barbie w trampkach
Odeszlybysmy wszystkie razem

Gość
możecie nie współżyć :) okaże się wtedy na czym mu zależy :p

Ja poroniłam w 8 tygodniu, minęły już 2 tygodnie prawie a ja nadal nie mogę się s tym pogodzić...nie wiem, jak można zrobić sobie coś takiego dobrowolnie....Ktoś kto mówi takie rzeczy sam zasługuje na usunięcie:(

Gość Amelia86
a jak mu powiedzialam, a co jesli bym nie usunela... to on nie wie.... heh mowie co zostawilbys mnie? a on nic ;/ Jeszcze pytal w ogole po co pytam jak takiej sytuacji nie ma.. i dopiero by sie zastanawial jakby sie tak stalo... Niespodziewalam sie tego po nim heh. Poczulam wczoraj, ze mu zalezy tylko na seksie, a on nic zlewka kompletna i se pojechal.

Gość Amelia86
Jeszcze teraz uprawiamy seks w gumce, bo skonczyly mi sie tabletki, a wizyte mam dopiero za miesiac. Nie chce isc do innego ginekologa... I wyszlo szydlo z worka ; / Jest swiadomy tego, ze moglibysmy wpasc heh a tu takie cos ;/ ; /