Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca pracy bezowocnie.

ile czekaliście?

Polecane posty

po jakim czasie od wysłania e-mailem swojego cv (od upływu terminu na nadsyłanie cv) byliście zapraszani na rozmowę kwalifaikacyjną? Jeśli już upłynęło 2 tygodnie to znaczy że już nie mam co liczyć że się odezwą?

Gość sdasdaasd
roznie jeden odzezwie sie po tygodniu, czasem po miesiacy, a jeden to odezwal sie do mnie po pol roku, najlepiej wysylac jak najwiecej CV

Gość lukaszkkkkk
Mi się tak szczęśliwie ułożyło że dłużej niż tydzień nie czekałem

masakra, nie wiem włśnie tak ponad 2 tygodnie temu wysłałam kilka cv na bardzo interesujące mnie stanowiska pracy. CV opracowałam do perfekcji, byłam pewna że co jak co, ale chociaż na rozmowę mnie zaproszą, a tu nic. A wysyłałam jako odpowiedź na ich ogłoszenie :-(

nikt się więcej nie wypowie? ludzie.........pocieszcie mnie :-(

Gość taki jedennnnn
raz jak wysłałem to zaraz na drugi dzień dzwonili w sprawie rozmowy ale normalnie to zależy gdzie się wysyła , agencja doradztwa personalnego to ok 3 tyg bezpośrednio do firmy to krócej ok2 tyg duże koncerny , ci to mają dopiero nasrane w głowach , 3 miesiące rekrutacja trwała :o odpadłem na ostatniej prostej :p więc nie ma reguły

chodzi mi właśnie o te duże koncerny, czy oni coś odpisują w przypadku gdy nie są zainteresowani CV danej osoby, jakiegoś meila, że niestety nie zostało się zakwalifikowanym do rozmowy kwalifikacyjenej itp. czy tak po prostu pozostawiają bez echa cv które ich nie zainteresowały?