Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plisssssss odpowiedzcie

cytologia a wspołżycie?????????????????

Polecane posty

czy moge sie kochac przed cytologią?? ale tak ze facet NIE spuści się we mnie....

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie, bo i tak znajdą się w wyniku sladowe ilosci plemnikow. Moja kolezanka przed cytologia zastosowala taka metoda jaka Ty chcesz, i musiala powtorzyc badanie, bo plemniki znalezli

nie, należy się powstrzymać dzień przed, nie należy także zakładac żadnych lekow dopochwowych.

o jej :/ a kiedy mam ja zrobić bo słuchajcie jak byłam u ginekologa to powiedziała mi ze 3-4 dni po okresie i żeby nic nie współżyć itp wiecie ocb a jak byłam dziś po receptę na tabletki anty to recepcjonistka powiedziała ze wypisze mi receptę ale ze muszę zrobić cytologie bo tak lekarka mi napisała w mojej karcie to ja do niej ze wiem i żeby mnie zapisała na czwartek bo dziś mi się kończy okres a recepcjonistka mówi żebym się zapisała na inny dzień bo cytologie najlepiej robić 10 dni po okresie wiec co jest prawda????? i mówię tej recepcjonistce ze lekarka mi mówiła ze 3-4 dni po okresie a ona ze nie ze najlepiej tydzień lub 10 dni po okresie mam mętlik w głowie

zrób tak jak mówi lekarz, recepcjonistka nie zna twojej historii choroby, może akurat u ciebie tak trzeba zrobić.

Gość jak bierzesz tabsy to to bez r
oznicy, bo ciagle jestes w fazie jak przed okresem.

Gość przed cytologią
nalezy się wstrzymać około 3 dni ze współzyciem przed wykokaniem, żadnego wkładania... Powód, penis w yniku ocierania się zciera komórki ze ścinaek, troche jak piling działa ;)