Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LuckyLuke

Pytanie do Pań - wrzynające się spodnie

Polecane posty

Nie lubię tego uczucia, w związku z czym unikam obcisłych spodni. Zdecydowanie bardziej preferuje luźne, króciutkie szorty :P

Gość moja żona ma kilka par
obcisłych aladresowych spodni, które ubiera bez majtek a ma pulchną szparkę więc widok cudo :)

Gość a ja myslałam że taki
widok wręcz odstrasza panów. Życie mnie coraz bardziej zaskakuje:-) w żargonie taki widok nazywa się palcem wielbłąda zarówno u kobiet jak i facetów:-)

Gość fajne
u kobitki ślicznie to wygląda, te dresowe gacie są super, lepsze niż jakieś miniówy i tym podobne moim zdaniem

Zdecydowanie nie odstrasza, wręcz zachęca, przynajmniej mnie. Wtedy od razu jestem gotowy :P

Gość lalallalallala
upupuppupupu

ale wy jesteście chorzy... Tylko dupy wam w głowach i wrzynające się spodnie. Jezu, polscy faceci schodzą na psy

Gość kiii
hottie nie wiem jakim cudem znalazlas ten temat z wrzesnia... widocznie tez sie interersujesz tym aspektem ahhaha

Gość ZarąbistaLaska
LuckyLuke widziałam kiedyś co masz w spodniach👄 Do dzis na myśl o tym robi mi się mokro;)

taaa, normalnie kup sobie pampersa bo przemoczysz się. Niech zgadnę konto na mikserze ? Nooormalka...

Dziecko, chłopcze to sobie możesz do swojego chłoptasia mówić. Jak masz jakiś problem to proszę prywatnie, a nie w moich wątkach wielce doświadczoną zgrywasz...

Gość jogobelle
heh nie kłóćcie się, nawet nie wiem w tym momencie o co chodzi....heh w każdym razie lubię nosić wrzynające się spodnie :d obcisłe spodnie są bardzo seksowne, tak samo lubię widzieć chłopaków jak takie noszą... aż ślinka cieknie :D

jogobelle - a czy podczas chodzenia w takich spodniach stymulują cię one jakoś, czy cie to podnieca i jak bardzo sie wrzynają :P Poglądowa fotka mile widziana :D

Widziałem, kiedyś laseczkę na plaży w stroju kąpielowym. Pieknie jej sie wrzynały majteczki miedzy wargi..... Stanął mi na ten widok natychmiast, dobrze że niedaleko myło miejsce aby sobie ulżyć....

Super sprawa, też bym musiał sobie ulżyć, najlepiej tak żeby widziała :P

Gość jogobelle
żeby widziała??? spóściłyś sie na samym środku plaży przy wszystkich????wątpię. ;d

jogobelle - nie no nie zrobił bym tego przy wszystkich (faceci, dzieci) zrobił bym tak żeby tylko ona widziała i oczywiście jeśli widział bym zainteresowanie, nie ma nic na siłę ;) P.S. Czy podczas chodzenia w takich spodniach stymulują cię one jakoś, czy cie to podnieca i jak bardzo sie wrzynają

Gość jogobelle
nosze takie spodnie ponieważ lubie je nosić. Sprawia mi to przyjemność, w sumie nie czuje tego samego" "wrzynania", bo jestem troche przyzwyczajona od noszenia takich typu spodni. Ale fakt - wygląda to zajebiście. Fajnie opinają się pośladki i część intymna jest troche podkreślona.

Gość jogobelle
ooo, i mnie to nie podnieca, chyba że widzę jak facet się gapi - od razu mam lepszy humor :D

jaka z was jest totalna masakra. A ty jogobelle - na mózg padasz by gadać o spodniach :| Ty Lucky - ktoś dawno cie pały nie obciągnął, że na kafe się udzielasz? TO DAMSKIE FORUM.

:) chodź raz porządna wypowiedź ;D ech, ci faceci ^^

Gość tightjeansmen
ja sam jestem facetem i uwielbiam nosić takie mocno wrzynajace się spodnie :D lubię to uczucie stalego ucisku na ciele :D