Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaDy_nO.vA

nie chcę seksu z moim chłopakiem

Polecane posty

Gość LaDy_nO.vA

Ludzie! jestem z chłopakiem 3 miesiące. On ciągle nalega na seks [!] uważam iż to za wczesnie ( po pierwsze nie jestem gotowa na współżycie a po drugie jestem z nim zbyt krótko aby sie na to zgodzić bo skąd mam wiedzieć czy on to ten na całe życie przecież różne rzeczy mogą się stać) Oczywiście nie powiem mu tego bo uraziłabym go to oczywiste. Nie chcę z nim uprawiać seksu a on ciągle naleeega i powiem szczerze--coraz bardziej mnie to od niego odpycha. Jak mówię mu, że nie jestem gotowa to przyjmuje to do wiadomości a później i tak widzę, że go uraziłam, nie chce ze mna gadać, staje się chłodny ;( uprwiałam z nim seks oralny. On mi często to robił ja jemu r\tylko 2 razy. Szczerze nie przepadam za tym ;/ brzydzi mnie to potwornie i nie chce tego robić!!! Nie chce połykac jego spermy a on się obraża o to!!! co teraz mam robić???

Gość eeeeee....
jak sie obraza tzn.ze mu tylko na tym zalezy...a ile masz lat?? ja bym sobie dala spokoj bo tego kwiatu jest....

Gość fuszu
Właśnie ile macie lat ?

Gość gladziUtka
Dokładnie Tego kwiata pół świata a 3/4 Ch**a warte ale poszukaj takiego który będzie z Tobą dla Ciebie samej.. Skoro boisz się z nim współżyć to widocznie nie wiążesz z nim poważnych planów na przyszłość.. Seks to super sprawa ale tylko wtedy gdy chcecie tego oboje

Gość LaDy_nO.vA
on ma 18 ja 17

Gość reshgghe
a w dupe pocałuj obrażalską ciote

Gość paskudna paskuda
jak Cię Twój facet obrzydza to się zastanów czy warto tracić czas..

Gość eeeeee....
robi sie coraz gorzej mlodzi juz tylko sex i sex a nie maja innych zainteresowan ja w ich wieku gralam w pile z chlopakami a nie dupy...

Gość paskudna paskuda
ja w ich wieku i owszem... ale nie po 3 miesiącach i nie na siłę..

Gość psssssssss tej
Powiem tak, pierdolicie... 17 lat to nie jest już dziecko... moje drogie matki polki A dziewczyna widać że troche zakompleksiona ale nie na tyle głupia aby robić rzeczy których nie chce

Gość LaDy_nO.vA
tu nie chodzi o to że on mnie obrzydza tylko robienie mu l*** mnie brzydzi ;/ jego kocham bardzoo mocno i wiem że on też mnie kocha tylko nie umiemy sie pozrozumieć co do tych spraw związanych z uprawianiem seksu. Nie odczuwam narazie takiej potrzeby. On już miał partnerke seksualna ja jestem dziewica i chcę by tak zostało ... jeszcze trochę.

Gość paskudna paskuda
no to pogratulować silnej woli.. a co do spraw związanych z seksem, to lepiej będzie, jak z nim porozmawiasz szczerze, nawet za cenę obrażenia się. bo jak mu nic niee powiesz, a on ciągle będzie Cię nękał swoimi prośbami (bo może myśli, że Ty tak tylko się droczysz, bo chcesz żeby Cię prosił..) to w końcu nie wytrzymasz i albo pójdziesz z nim do łóżka dla spokoju i będziesz zła na siebie (prawdopodobnie), albo powiesz mu żeby spierdzielał i będzie koniec lawstory. Więc ja radzę pogadać. A co do seksu oralnego, to ja nie lubiłam tego z poprzednimi partnerami, właśnie było to dla mnie obrzydliwe. I dopiero kiedy jestem z męzczyzną, z którym wiem, że chcę być (może nie na zawsze, bo kto to tam wie..., ale na pewno wiążę z nim moje plany życiowe), to teraz mi to nie przeszkadza, a nawet bardzo to lubię. Dlatego proponuję się nad tym zastanowić, bo nic nie dzieje się bez przyczyny. Powodzenia!

Gość LaDy_nO.vA
proszę pomożcie mi! Chce by nam sie ułożyło wiążę z nim plany wspólne! nie chce go starcić jak mam mu wytłumaczyć że nie chce narazie seksu...no jak? Próbowałam juz różnie a on jest zawiedziony ;/

Gość LaDy_nO.vA
paskudna paskudo :) dziękuję za podpowiedź. Masz całkowita rację. Tylko teraz rozmowa z nim to sztuka. Powinnam przemysleć tą poważna rozmowę bo tak jak mówisz jeśli tego nie zrobię albo pójde dla świętego spokoju z nim do łożka albo w końcu nie wytrzymam i go zostawie ;/ Wczoraj napisał mi sms że go nie rozumie i nigdy nie zrozumię i jeszcze go popamiętam :(

Gość paskudna paskuda
przygotuj sobie wszystkie argumenty, powiedz że to dla dobra waszego związku, że jego naciski działają w drugą stronę, że odbiera Ci tym chęć na jakikolwiek ewentualny przyszły seks. zaznacz że to nie jego wina, że nie chodzi o żadne jego wady czy coś w tym stylu, że chodzi o Ciebie i Twoje poczucie bezpieczeństwa i zrozumienia. powiedz, że jeśli nie będziesz gotowa to seks nie sprawi Ci żadnej przyjemności, a nie chcesz iść z nim do łóżka tylko po to, żeby "mieć to już za sobą".. jeśli trochę myśli, to zrozumie :)

Gość LaDy_nO.vA
A teraz moi drodzy wybaczcie-muszę szybko skoczyć do osiedlowego warzywniaka bo sprzedawca odłożył mi świeżutkiego kabaczka-odrzut z eksportu do Nigerii

Gość paskudna paskuda
a co do jego smsa... jak on chce Cię szantażem zmusić to pójścia do łóżka, to może Ty się lepiej odkochaj... ;/

Gość LaDy_nO.vA
ktoś się podszywa za mnie ;/// ehh ci ludzie

Gość LaDy_nO.vA
paskudna paskudo dziekuję za rady i poświęcony czas. Pomogłaś mi. I jako jedyna mnie zrozumiałaś. Wy wszyscy uważacie że jestem dzieciakiem z przedszkolnymi problemami ;// dobra zamykam pa