Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23 latka w kropce

Co robić?

Polecane posty

Gość 23 latka w kropce

Witam:) Miesiąc temu poznałam na imprezie u siostry fajnego 32-letniego mężczyznę...fajnie nam się rozmawiało, ale nastepnego dnia dowiedzialam sie, że jest zonaty, tzn. wkrótce będzie się rozwodzić i ma dwojke dzieci...mowiac szczerze, to nie wiem co robić...co prawda utrzymujemy kontakt sms-owy, telefoniczny, a nawet widzielismy sie 3 razy...wiem,że jakby cos z tego wyszlo, to narazona bylabym na krytyke i obelgi ze strony najblizszych:( dlatego nie wiem czy sobie odpiscic, czy dac sie poniesc uczuciom i mam do Was pytanko - bylyscie lub może jestescie w podobnej sytuacji...???

bedziesz miec faceta na wypasie 1) z alimentami 2) z dwojka dzieci 3) po rozwodzie 4) byc moze z mieszkaniem 5) z autem jesli nie sprzeda zeby płacic alimenty 6) 9 lat starszego najblizsi beda Ci zazdroscic ale sparz sie bo inaczej rouzumu nie nabierzesz

Gość fdee
ja bym uciekła gdzie pieprz rośnie!

Pewnie tylko mówi że się rozwodzi a tak naprawde chce zrobic z kogoś kochanke i przez cały czas mówic jej teksty '' żona nie chce mi dac rozwodu'' lub coś podobnego

Gość 23 latka w kropce
Z tego co wiem, to na pewno się rozwodzi...mówi, że od połtorej roku jest w separacji z żoną, że ich drogi sie rozeszły, że nie mają wspólnych tematów...a małżenstwo trwalo do tej pory ze wzgledu na dzieci...ale oboje stwierdzili, ze nie ma sensu dalej tak zyc...

Pewnie znudziła mu się zabawa w dom i chce znowu sobie poszaleć... wiadomo przecież, że dzieciaki zostawi na głowie byłej żonie, a sam z kwiatuszka na kwiatuszek, teraz sobie młodą dupę wyhaczy...

mój mąż smsuje z inną kobietą a nasze małżeństwo wisi na włosku, (mamy 3 miesięcznego synka) dlatego radze Ci nie być tą która niszczy czyjeś życie

Gość Skarbik
Dziewczyno zmykaj od takiego faceta :( brrrr szuka rozrywki chce sie podbudować młoda dziewczyną koszmarek jakiś stracisz wiecej niz zyskasz a jeszcze wprowadzi ciebie w depresje brrrr...................powodzenia podejmij słuszna decyzje i uciekaj

Gość a dlaczego
A dlaczego nit z Was nie pomysli, że to może być fajny facet...z żoną mu po prostu nie wyszło - nie on pierwszy, nie on ostatni ...statystyki podają, że co trzecie małżeństwo w Polsce się rozpada... poza tym może on nie ma złych intencji wobec "23 latki w kropce"...a Wy od razu skreślacie faceta...

Gość Mówię nie
Byłam w takim związku:( I moja rada...nie pakuj się w to!!

Gość qrwa
kochanką chcesz byc? a masz do siebie szacunek? moze on sie wcale nie rozwiedzie wiem, bo moja naiwna siostra ciagnie taki zwiazek juz 8 rok, przy czym ten chooj sie nadal rozwodzi :O powodzenia :O ockniesz sie starsza i pewnie juz starą panną zostaneisz :O