Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aer12+12

Mój mąż uderzył mojego ojca

Polecane posty

Gość aer12+12

Ojciec zaczął byś wulgarny w stosunku do rodziny mojego mężą Mąż nie wytrzymał i uderzył mojego tate

Gość no i dobrze zrobił

Gość aer12+12
Ojciec zaczał obrażac jego rodziców ale czy to go upoważnia by podnosił reke na starszego człowieka.

Gość a dlaczego ich obrażał
?

Gość mala222
a co na to tato?

Gość maturka4
Ładne towarzystwo wzajemnej adoracji. Najlepiej niech na piwo razem idą

Gość aer12+12
Wypominał mojemu mężowi alkoholizm jego ojca i powiedział mu że moja teściowa się puszczała.. Mąż nie wytrzymał i go uderzył, pierwszy raz go takiego widziałam Ojciec chce bym od niego odeszła

Gość no i ty się dziwisz
? Twój mąż dobrze zrobił :)

Gość NALEŻAŁO SIĘ TATUSIOWI
Niech nie ubliża STARY MASZ ZA SWOJE.

Gość aer12+12
Mój ojciec często ubliża mojemu mężowi, tym razem mąż nie wytrzymał a co jeśli mnie kiedyś uderzy?

a ty byś wytrzymała gdyby twój teść wyzwał ci matkę od kurew??? kobieto, wybacz, ale staję murem za twym mężem. A tatuś może się na drugi raz zastanowi co gada

Gość słabo mi jak czytam ...
Jak można podnieść rękę na ojca żony ! Niepojęte !

Nie przejmuj sie, wbrew pozorom podobne nieporozumienia jednak sie przytrafiaja :) W poprzedniej pracy pewna osoba tez opowiadala mi jak jej facet bil sie z jej ojcem, rodzina wygladala na bardzo zgrana, byli blisko, a jednak... po jakims czasie pogodzcie sie - dla dobra wszystkich. W tamtej historii mojej znajomej winny byl alkohol, wiec trzeba po prostu unikac okazji do spozywania :))

Gość aer12+12
Ale patrząc na rodzine mojego męża to mój ojciec wiedział co mówił! Może powiedział to zbyt ostro ale teściowa nie była święta, teściu też ma problemy z alkoholem a rodzeństwo męża to już szkoda mówic. Może ojciec nie powinien tego robic ale przecież mamy z mężem dzieci. Ojciec mi mówił że robił to z troski o mnie i o wnuki.

Gość a co Twojego rodzina obchodzi
rodzina Twojego męża?

z troski o ciebie i dzieci rozwala ci rodzinę??? wybacz, ale to chore to że rodzina męża nie jest święta to ich sprawa, a skoro jesteś z mężem to on chyba jednak jest inny... a tak wogóle to jest wasza sprawa a nie twojego starego

Gość a za kim Ty jesteś
w tym swoistym ...hm...pojedynku ?

Gość aer12+12
Mój ojciec nie nazwał matki mojego męża kurwą tylko powiedział że się puszczała Mój ojciec widzi jacy to są ludzie, na dodatek mój mąż ma brata narkomana i siostre która zmienia facetów jak rękawiczi i samotnie wychowuje dziecko. Jedyne o co mnie mój tato prosi to o to by moje dzieci nie utrzymywały kontaktów z tymi ludźmi a teraz by jeszcze chciał bym odeszła od męża bo zachowuje się agresywnie. Przeraziło mnie jego zachowanie w tamtym momencie.

Tutaj też wyjątkowo się zgodzę że powinnaś być po stronie męża... To jego wybrałaś, jemu obiecywałaś że będziesz z nim na dobre czy na złe... Rozumiem że można wykazać jakieś opanowanie w stosunku do ludzi starszych czy chorych (ale ile lat ma Twój tata? ponad 80?) ale przecież nie dziwiłoby Cię jeśli Twój mąż uderzyłby swojego kolegę, jeśli ten w ten sposób powiedziałby o jego matce... Bo sprawa alkoholizmu ojca chyba była na drugim planie, to po prostu nietakt. Boli, bo to Twój tata, chyba kochany i szanowany przez Ciebie skoro się martwisz... ale Twój mąż miał rację. Człowiek który się kontroluje, odejdzie i już więcej się nie odezwie, bardziej popędliwy uderzy. Szczerze mówiąc, nie dziwiłabym się gdyby mój mąż zareagował w ten sposób gdyby ktokolwiek obraziłby jego matkę lub mnie, kogokolwiek z najbliższej rodziny. I cieszę się tylko że nikt z mojej rodziny tego nie zrobi, przynajmniej w to wierzę.

Gość Z MOJEGO PUNKTU WIDZENIA
Wszystko zalezy od tego jaki jest z natury ojciec autorki topiku? Jezeli zachowuje sie normalnie, nie szuka ciagle pretekstow do utarczek słownych i nie czepia sie kazdego watka Twojego zycia to ok...w takim przypadku nie podniosł bym reki jedynie stanowczo poprosił zaznaczam poprosił o zakonczenie tematu i nie obrazanie wiecej moich rodzicow Jezeli natomiast ojciec autorki jest wrednym, namolnym, złosliwym starym prykiem ktory szuka dziury w całym i zawsze wtyka swoj wredny i zasmarkany nos w cudze zycie obrazajac przy tym innych członkow rodziny.......bez wahania zdzieliłbym z otwartej reki

jak dla mnie forma nieważna jest, liczy się przesłanie - czyli powiedział że jest kurwą a o takich rzeczach należy rozmawiać na spokojnie a nie wyzywając bo to tylko zwiększa opór drugiej strony a co ty masz dziewczynko 12 lat żeby słowa tatusia traktować jak święte? miej swój rozum rodzina to jedno a twój mąż to drugie powinnaś stać za nim murem i chuj kropka

Gość asiek281
W meża rodzinie wszystko co najgorsze a w Twojej rodzinie idealnie ? Dziwne...

Gość pew pew pew
" [zgłoś do usunięcia] aer12+12 Mój ojciec często ubliża mojemu mężowi, tym razem mąż nie wytrzymał " dziwie sie ze tobiero teraz mu oddal .... pownien byl to zrobic od razu ;P

Gość otwieram oczy ze zdziwnienia
Żal mi Ciebie i męża i ...Waszych rodzin :( Patologia !

[Jak można podnieść rękę na ojca żony !] Jak można obrażac cudzych rodziców? również niepojęte!!!!!!

słowa to tylko słowa, te w dodatku były prawdziwe. Nie miał prawa uderzyć teścia, mógł się odszczeknąć, wyjść albo wyrzucić go z domu. Twój mąż jest dla mnie ostatnim chamem i prymitywem. Ciekawe kiedy ty pokłócisz się z nim i dostaniesz z pieści?? za rok, dwa czy może za miesiąc?? to człowiek który nie umie się kontrolować i twój ojciec ma rację. Niedaleko pada jabłko od jabłoni, nie widziałaś że bierzesz sobie faceta z patologicznej rodziny??

Gość do achajka27
Ciekawa? Gdyby ktoś obrażał Twoją rodzine? pewnie byś siedziała cicho? Nawet jeśli te słowa by były prawdziwe to teściowi chooj do rodziny zięcia!!!!!! POPIERAM MĘŻA AUTORKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!