Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZałamanyZnowu

Nie no.. porażka !!!

Polecane posty

Gość ZałamanyZnowu

Moja krótka historia.. zakończona BAD ENDEM ! Jakiś czas temu.. a dokladnie okolo 2 tygodni, znalazlem sobie w katalogu publicznym przez gg pewną dziewczynę.. jak wiecie, w nowym gg jest opcja aby mieć swoj avatar w gg. Owa kobieta miala swoje zdjecie.. bylo ono małe, wiec nie wyraźne, ale po tym zdjątku wydawala sie naprawdę konkretną laską!! no wiec zagadalem.. rozmawialismy ze soba codziennie przez 2 tygodnie po pare godzin.. już sobie nawet marzyłem, jak sie znią spotkam, gdzie ją zabiore itp.. w końcu zapytałem jej czy mi pokaze swoja fotke? (przekonany, ze to konkretna laska) powiem krótko....... dzisiaj zakonczyla sie znajomosc MASAKRA!!!

niniejszym dziekuje uprzejmie za te jakze cenna informacje :) ps. co sie dzieje z dzisiejszymi mezczyznami?

Gość ZałamanyZnowu
A taką miałem nadzieję na stracenie prawictwa :(:( Cóż, znowu będę musial wrócić do podglądania swojej siostry pod prysznicem :(

widać jaki palant z ciebie... patrzysz na wygląd.. a jak z nią gadałeś to była fajna tak??

Gość maximmma
wstrzasajace.....

Przykro mi, że Cię zawiodła.:) Aczkolwiek mogłeś wcześniej zapytać o zdjęcie skoro wygląd jest priorytetem:)

Gość heniek z malborka
dziewczyny , PO CO TA HIPOKRYZJA !!!!! ???? Która z Was chcialaby się pocałować z brzydkim (waszym zdaniem) facetem ????? no żenada te wasze komenty

nie chodzi o hipokryzje. raczej o poziom. jedna dziewczyna elegancko i delikatnie da do zrozumienia ze nic z tego nie bedzie, a druga po chamsku zrobi wielkie halo. kwestia podejscia.

Gość barbie w trampkach
O tutaj tez jestem zdziwiona głupotą autora. A ty dawales jej fotke?? Bo moze jak Ciebie zobaczyla to pokazala Ci zdjecie swojej brzydkiej kolezanki albo kuzynki :P

Gość ZałamanyZnowu
Ona dała pierwsza swoją fotkę.. swoja odeslalem.. tak jak obiecywalem i widzialem po jej reakcji, ze jej sie spodobalo.. no ale niestety nie odwzajamnilem uczucia. apropo wygladu!! TAK KURWA Jest on na pierwszym miejscu jesli o to chodzi! no coz.. nie mogl bym byc z laską, ktora by mi sie nie podobala.. po prostu nie i koniec tematu. a te wasze komentarze (glownie babeczek) sa zalosne.. bo kazda z was tak samo patrzy na wyglad! i zadna z was nie chciala by byc z brzydalem! bez pozdrowien :classic_cool:

'nie mogl bym' no ja tez nie moglabym byc z kims kto robi tak kardynalne bledy ortograficzne. i przeczytaj moje posty jeszcze raz, a zrozumiesz co jest problemem w tym przypadku. wiem ze potrafisz :)

Wiesz... ja to rozumiem. Szczególnie Wy, faceci potrzebujecie podniet wzrokowych. Tylko po co nam tu to piszesz? To oczywiste, że jak zaczniesz pisać o "pasztetach" to się kobitki powkurzają. Kumpli nie masz żeby się wyżalić? Może tym się zajmij - realem. To, że zostaniesz mistrzem klawiatury na kafe w realu nie pomoże. Nie będziesz musiał "pasztetów" poznawać, bo osobowością upolujesz jakąś foczkę.

Gość barbie w trampkach
Ja nie mam ładnego chlopaka ale go kocham bo ma dobre serce. Jest dobrym czlowiekiem. A Ty musisz byc bardzo nieszczesliwy. Może i jestem żałosna ale jestem kochana i rozumiana.

Gość ZałamanyZnowu
depeche co sie uczepilas jakis bledow? nie sa one tak ordynarne jak twierdzisz.. wyglad jest wazny dla mnie i koniec tematu, po prostu chcialem sie pozalic i wykrzyczec:) moje wkurwienie.. stracone 2 tygodnie i nie potrzebnie sie ludzilem ze zapoznam fajna laskeczke

alez nie chodzi. pozwol mi to wytlumaczyc. wyglad jest wazny, dla mnie tez. tylko ze ja nigdy przenigdy nie nazwalabym kogos typu 'pasztet' czy ' masakra'. nie podoba mi sie, grzecznie mowie dziekuje. nie obrazam drugiej osoby, podstawa savoir- vivru.

Gość ZałamanyZnowu
wirtualnie.. otoz to.. ja potrzebuje kobiete, na ktorą spojrzę i bedzie mnie podniecala.. abym sie na nia patrzyl i zawsze myslal.. jestem taki szczesliwy, ze mam tak piekna kobiete, musi mi sie podobac to jest nieuniknione.. tak jestem "stworzony" juz probowalem cos blizej z powiedzmy srednimi kobitkami.. i po prostu nie wychodzilo.. moje uczucia byly tak bardzo mieszane, ze nie pozwalaly mi na co kolwiek wiecej.. ps. tak charakter tez sie liczy

Dobierając sobie partnera kierujemy się jakimiśtam zasadami, jedni chcą pięknego wyglądu, inni wysokiej inteligencji, a następni biorą co zostanie z braku laku. Chłopak, pewnie jeszcze bardzo młody znalazł na gg jakąś piczkę, uznał, że jest atrakcyjna i na tej podstawie (przyznaje sie do tego) zaczął ją podrywać. Nie widzę powodu dla którego nie miałby czuć się sfrustrowany, gdy realia okazały się inne od tego co sobie wyobrażał. Dodam, że nie nazwał jej pasztetem face2face, a jedynie wyraził swoje oburzenie na forum, nie przedstawiając fot tejże niewiasty... Nie widzę rażącego złamania zasad grzecznego postępowania.

Zarzucasz mu niski poziom i prymitywność... To obelgi, jakby nie patrzeć. Nie oszukujmy się, większośc Polaków nie pisze poprawnie po polsku, zatem na tej podstawie Twoje wnioski są wydumane. To, że nie podobała mu się dziewczyna i wyraził swój gniew na forum to też nie jest jakieś rażące odstępstwo od tego co robi większość populacji. Czepiasz się Niuńka jakiegoś gówniarza:) Ale ja wiem czemu, znaczy mam swoją teorię na Twój temat:)

zarzucam mu absolutnie prawde i stwierdzam fakt. nigdy nie powiedzialabym o kims 'masakra' z powodu zlego wygladu poniewaz uwazam to poniekad ponizej pewnego poziomu. ja wiem czemu, znaczy mam swoją teorię na Twój temat brzmi intrygujaco. :)

Gość minodues
ej no, depeszka. koles po prostu urwal znajomosc. jasne klarowne i bez zbednych slow. to co nam tu pisze to jego subiektywne odczucia. i slusznie: jesli dla niego okazala sie pasztetem zrobil najlepiej jak mogl zrobic. on zreszta nawiazuje do wprowadzania w blad: to tak jak z reklama kejefsi czy innego maka - na zdjeciu wyglada ponętnie a potem i tak dostajesz spoconą średniostrawną bułkę :)

Gość ZałamanyZnowu
Gówniarza?? mam 21 lat.. wiem, ze to duzo nie jest, ale wypraszam sobie 🖐️ tak jak wyzej ktos napisal.. nie napisalem jej tego, ze jest pasztetem.. grzecznie stwierdzilem, ze musze uciekac i papa.. (chwile po fotce z nia pogadalem, zeby nie wyszlo, ze odrazu ucieklem) na forum sie musialem po prostu wykrzyczec tego powodu!