Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koertek

Moja dziewczyna nie była dziewica..

Polecane posty

Gość koertek

Dała dupy po 1 miesiącu znajomości chłopakowi. była z nim około 1,5 miecha, potem on zerwał z nią. Mnie to boli. Straciła tymsamym dziewictwo. Co wy na to?

chłopie, po pierwsze - ile macie lat? po drugie - skoro o tym wiesz to o co ci chodzi? gdyby kłamała że jest i byś to odkrył po czasie to mógłbyś się ciepać, ale tak? zresztą na chuj ci jej dziewictwo? nią się zainteresuj a nie tym czy ma jeszcze jakiś kawałek do niczego nie potrzebnej błony :P

Gość koertek
Gadaliśmy o tym i nic nie pomogło. Ona teraz żałuje, wie że źle zrobiła. Mówi, że nie przywiązywała do tego uwagi. itp. W sumie mnie to już wali. Uważam ją za zdzire...

Gość koertek
Jakbym chciał ją tylko piepszyć to oczywiście, iz to nie miało by znaczenia! :D Tylko patrz na to z innej perspektywy, lepiej z dziewica :D No, ale nas coś łączy, coś głębszego. Dlatego nie myślę tylko o sexsie. Boli mnie sam fakt, że dała mu po miesiącu, oddała swoje dziewictwo po miesiącu... szmata!

o co Wam chodzi z tym dziewictwem??tak nagle wszyscy po chrześcijańsku przywiązujecie do tego wagę? :O

Gość koertek
W tym sęk, że się wkurwiam. Mam ochotę jej zrobić na złość, poderwie jakąś dziewice i sie prześpie z nią. :) niech widzi, że jest gorsza!

"coś nas łączy, coś głębszego " "zdzira" chłopie puknij się w łeb, najlepiej ze dwa razy jakby was coś łączyło to byś jej od zdzir nie wyzywał a ty to pewnie prawiczek co do ślubu czeka??? wioskowy tłuk

Radia Maryja się nasłuchał i będzie teraz pieprzył o dziewictwie...

Gość koertek
Było idealnie, aż do pewnego momentu. Po tym jak się dowiedziałem, że nie jest (jak już w moich myślach było to, że chodziła z chłopakiem co najmniej z 8 miesięcy) uświadomiłem sobie, że chodze z panna, która godność zgubiła :D Dziewczynko, jesteś za tępa aby zrozumieć reakcje me, które zachodzą w mózgu. Pomyśl troszkę, też nad sobą.

Chłopczyku, jaka godność?co to jest godność?to jeszcze nie wiesz, że wartości są relatywne? życie Cię nauczy :O a tak w ogóle to prowokacja... zamykam ten topik :classic_cool:

Gość koertek
Coś tak czuje, że na moim temacie siedzi plebs. Która laska daje dupy po miesiącu ? :D No ale dla was to normalka. Nie jestem hipokrytą (miałem dziewczyny wcześniej), chodzi mi o szacunek do siebie :P

Gość hytgfrde
aky - pewnie ty to jedna z tych, co biora do buzi pierwszego lepszego, dlatego tak sie burzysz dziewictwo to nie religia, a godnosc. i czemu nie mozecie w koncu zrozumiec, ze nas pociagaja dziewice, a nie pierwsze lepsze, ktora mozesz miec jak sie troszku postaasz?

Gość zzzo
a ty jestes prawiczek?

tak, a my lubimy prawiczków :) właśnie dziś jednego rozdziewiczyłam, zajebiście było :D

Gość koertek
Bluzgacie, bo ktoś ma inne poglądy niż Wy :) Jak już mówiłem, żadna szanująca się dziewczyna nie traci dziewictwa z jakimś chłopakiem po miesiącu. Tu powinniście przyznać Mi racje. :)

Gość koertek
jak to w jakim mózgu? to ty nie wiesz że mózg mieści się w głowie? a może ty masz go gdzieś indziej i dlatego zadajesz takie głupie pytania:o

Jak możesz pisać, że łączy was coś głębszego i jednocześnie że jest zdzirą? Skoro tak się o niej wyrażasz to nie zależy Ci na niej. A poza tym co za różnica, że kochała się po miesiącu? Jakby mu się oddała po pól roku to byłoby ok? Czy chodzi Ci o kawałek rozerwanej błony? Puknij się człowieku porządnie w łeb!!!

Gość koertek
i dlatego znajdę sobie jakąś wartościową dziewicę, która da mi to czego chcę, a tamta niech rzałuje że szmaciła się z innym

Gość koertek
Aky zapewne nie pamięta swego pierwszego razu :P.... Teen, nie trzeba być prawiczkiem... Jak już mówiłem są dziewczyny łatwe i są dziewczyny. Ja natrafiłem na dziewczynę łatwą :)

Gość kozetka_psychiatry
skoro miales inne dziewczyny to po jakim czasie szedles z nimi do łozka?

Gość najlepiej jak ci da
slownik ortograficzny

Gość taka sobie ot niestandartowa.
a jak Ci powiem, że miałam do dziś dwóch facetów (łącznie z moim obecnym narzeczonym, z którym jestem 3 lata). I tak... mój pierwszy- totalne szaleństwo- przespałam się z nim po tygodniu, po miesiącu już się nie znaliśmy (straciłam cnotę z nim), mój drugi i ostatni- zainicjowałam stosunek na 3 randce :) (a poznaliśmy się 2 miesiące wcześniej) i co- jesteśmy do dziś - 3 lata, planujemy ślub :) ale ze mnie szmata, nie?:) ps. zrobiłam to z czytsej ciekawości mając 18lat.

Oj, dzieciaku :) przecież mówiłam Ci, że zamykam ten wątek, czemu jeszcze piszesz :P ps. jesteś prawiczkiem? poka fotę :P

Gość koertek
Prosze o niepodszywanie się/ Nussbeisser No było coś głębszego, jednak teraz już nie jest. Jest mi to obojętne. Chodzi Mi o świadomość, że dziewczyna poszła do łóżka z przypadkowym mezczyzna. Teraz Mi płacze... po co Mi jej płacz jak mam w korze mózgowej :P zakodowane, że to 'łatwa samica'. itp.. ~