Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a Kawusia

wróżkina cafe

Polecane posty

czy ktoś miał do czynienia z wróżkami na cafe? mi przed chwilą wywróżyła ,że nie będę z moim mężem:)) jesteśmy w separacji czy mam wierzyć???

Gość nitka...22
Jesli w to wierzysz, to podświadomie swoim zachowaniem doprowadzisz do tej sytuacji. Tak to juz jest z wróżbami. Lepiej zastanów sie czego naprawdę chcesz. Jeśli chcesz uratować zwiazek, to postaw to sobie za cel do którego bedziesz starała sie dążyć a wtedy być moze się uda. Pujdziesz do 5 róznych wróżek i otrzymasz 5 różnych wróżb, nie inaczej ;)

ja Ci wróże zgłoś sie do lekarza bo widze masz coś z głową :/ chyba logiczne jesli nie zawlczysz o męza to nie bedziecie razem

Gość słuchaj
wrozba ma tylko wskazac ci jedne z rozwiazan- wszystko nalezy do ciebie.Los jest w twoich rekach

mi też 2 wrózki dzisiaj na CAFE napisały to czego sobie nie wyobrażam , czego nie chciałam usłyszec

Gość XXXXXXXXXXXYYYYYYYYYY
Kawusia czy ktoś miał do czynienia z wróżkami na cafe? mi przed chwilą wywróżyła ,że nie będę z moim mężem jesteśmy w separacji czy mam wierzyć??? To po jaki ciort zasieglas porady? jak sama posiesz jestes w seperacji , jak kochasz to zawalcz ale tym postem sama siebie rozsmieszylas :O:O zawalcz daj z siebie wszsstko a nie pytaj sie :) i do wszystkich innych karty wam nie powiedza przyszlsoci bo to od was ona zlezy one tylko mowia co moze byc .....

Gość nitka...22 ma dużo racji
tak właśnie działają oszukańcze wróżki

Gość wróżka AIdonaPoleca
Zjawiam się na zawołanie :)

Gość bbbbbbbbbbcddddd
5.11.86 Ewa czy to ten? czy wyjde za maz i bede miala dzieci ? z nim?

Gość wróżakAIdonaPoleca
11:04 [zgłoś do usunięcia] bbbbbbbbbbcddddd 5.11.86 Ewa czy to ten? czy wyjde za maz i bede miala dzieci ? z nim? Tak, wyjdziesz za niego chociaż mogą byc jakiś kłopoty niewielkie. dzieci będziesz miała, a czy z nim to tylko od Ciebie zależy.

Gość bbbbbbbbbbcddddd
oki:D nie dziekuje:D