Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hans Frank

Jak moze podrywac dziewczyny facet o watpliwej urodzie

Polecane posty

Gość Hans Frank

ale zamiast tego ma bogate wnetrze i jest ciekawy intelektualnie ? Skoro prawie kazda ( jak nie kazda ) z was patrzy na wyglad ? Jak probuje zagadac dziewczyne to czesto jest tak, ze wystarczy ze tylko do niej podejde, spojrze sie a ona odwraca glowe w druga strone :-( Co ma zrobic ktos kogo wyglad jest niestety wielka wada ?

A może zagadujesz do samych ładnych dziewczyn? Bo te brzydkie nie mają zazwyczaj dużych wymagań :P

Gość baron de drift
zaraz zlecą się tu prawiczki :D i zmień ten nick, bez przesady :O

Gość Co Ty gadasz
U faceta akurat wygląd jest mniej istotniejszy stąd faceci mają łatwiej. Jeśli: - Masz dobrą gadkę - pomysły - I ciekawy lifestyle To masz już 80% drogi do sukcesu :)

Gość juliettttttttttttttttttttttt
ja patrze na wnetrze, nie na wyglad.

Gość ale żeś sobie nick wybrał
zmień go debilu

Gość sukienka
autorowi chodzi raczej o to jak podejść dziewczynę i ją zaintrygowac jak ma na to mało czasu. wiadomo że wnetrze jest wazniejsze ale przy tzw. "podrywie" nie ma czasu żeby to wnętrze pokazać więc dziewczyny oceniają go tylko po wyglądzie i skreslają niedając mu szansy na pokazanie że jest np. wartosciowym facetem.

zmien styl ubierania. u mezczyzn glownie on decyduje czy jest sie odbieranym pozytywnie , jesli chodzi o wyglad. aha no i nie bierz sie za dziewczyny z gornej polki

Gość BEKE MAM KIEDY
Ktos pisze, ze dla laski wyglad nie jest wazny, tylko charakter! BZDURA! bez wygladu nigdy nie zdobedziesz atrakcyjnej kobiety.. i rozjebal mnie txt laski u góry "moze zagadujesz tylko do ladnych?" a co ma kurwa do paszczurow zagadywac? hahah parodia:)

Gość baron de drift
prawiczku mój drogi ;) wierzę w Ciebie :classic_cool:

Gość BEKE MAM KIEDY
a jezeli podobaja mu sie tylko te ladne kobiety?? to co na sile, ma sobie szukac jakiegos paszczura? z ktorym bedzie sie wstydzil pokazac a kazdy jego wzrok w jej strone bedzie powodował niezłego doła? prosze cie... tak naprawde jedyna szansa dla ciebie (autorze tematu) aby zdobyc konkretne kobiety, musisz stac sie slawny i bogaty.. wtedy juz ten wyglad tak bardzo nie ma znaczenia, bo twoja pozycja gra role nr 1, pytanie tylko czy potrafisz sie takim stac? szczerze watpie:)

"a jezeli podobaja mu sie tylko te ladne kobiety?? to co na sile, ma sobie szukac jakiegos paszczura? z ktorym bedzie sie wstydzil pokazac a kazdy jego wzrok w jej strone bedzie powodował niezłego doła? " a ta biedna dziewczyna? będzie się wsydziła z nim pokazywać a każdy jej wzrok w jego stornę powodował będzie niezłego doła :o

Gość BEKE MAM KIEDY
Dla paszczura, to wystarczy byle leszcz :classic_cool: my mamy inaczej

Gość baron de drift
trzeba by zobaczyć tę wątpliwą urodę czyli ciebie i orzec czy chodzi jedynie o urodę czy jak tu wyżej napisano o styl ubierania, sposób bycia... pewne cechy wyglądu można nie tyle nawet zamaskować, co odwrócić od nich uwagę, zarówno ubiorem jaki zachowaniem ja sam mam siebie za co najwyżej przeciętniaka, wiele cech mojego wyglądu mi się nie podoba, chyba jestem paszczurem może to i lepiej bo gdybym był przystojniakiem popadłbym w narcyzm :D i od zawsze było tak, że dziewczyny, które mi się podobały, były jak się tu pisze z górnej półki (chociaż co to właściwie znaczy? nie wszystko się wszystkim podoba, dla kogoś Rabczewska może być z górnej, dla mnie leży wśród produktów wszystko po 4 zł, chociaż oczywiście jest atrakcyjna), po prostu miały powodzenie bo były atrakcyjne więc robiłem i robię tak, zapominam na czas podrywu o moich kompleksach, uzasadnionych czy nieuzasadnionych i jestem przez to pewny siebie i w moim przypadku to działa

Gość to kozak z ciebie
🖐️

no proszę, lepiej znasz się na dziewczynach od samych dziewczyn?? my też patrzymy na wygląd, ślepe nie jesteśmy... jeśli facet jest brzydki, a bogaty i ma piękną laskę, to czysta kalkulacja z jej strony... a to, że facetowi się wydaje, że ona go kocha za wnętrze to inna sprawa... może mu wygodniej z tą myślą... tak nas natura stworzyła, że dbamy o dobór genów, nie chcemy mieć brzydkich i nieatrakcyjnych, niezdrowych dzieci... pozdro paszczurze 🖐️

Gość 23latek
A co to znaczy facet przystojny? Bo to pojęcie względne

Gość amant na maxa
proponuje ci spierdalac znowu do tej wanny.. bo pierdolisz

Gość alan wilder
Musisz byc bardzo bogaty i zadbany to wtedy mozesz miec atrakcyjna kobiete

Gość baron de drift
Prawiczku drogi jestem paszczurem ale przynajmniej nie mam kompleksów na punkcie wzrostu, a to duży atut kozak nie kozak dawno już doszedłem do wniosku albo się zabiorę za kobietę konkretnie bez wahań i tzw hamletyzowania, albo będzie źle z moją psychiką

Tak, to brutalna prawda, autorze tematu ... dziewuchy lecą na FAJNE CIAŁO! Ale powiadam Ci, że nie to ladne co ladne tylko co się komu podoba ;) Zależy czy jesteś; GRUPA "BELLO"(piękni) 1-boski (mlody bóg, model z okladki playgirl) 2-najdzwyczajnie piękny 3-piekny 4-b.ladny GRUPA "MEDIOCRE" (czyli przeciętni) 5-ladny 6-nawet ladny 7-"ujdzie w tlumie" 8-niezbyt ladny GRUPA "FEO" (brzydcy) 9-nieladny 10-brzydki 11-szpetny (widoczny jeden ale znaczący defekt np. ogromny krzywy nos - a reszta spoko) 12-MAXYMALNIE SZPETNY (czyli wszystko nie gra; zęby krzywe, nos krzywy, niski wzrost -nie chodzi tu o jojczenie że ma się 170 tylko NA PRAWDĘ NIASKI wzrost!!!), lysiejący w wieku 20-u lat, garbaty, z zapadniętą klatą, krzywe nogi, wielki tylek (którym ruszasz jak kaczka przy chodzeniu niechcący oczywiście :( bo masz w dodatku wadę miednicy która to powoduje), male oczy , wąskie usta i ogromna albo zbyt maleńka szczęka i cieniutkie brwi . Jesli spelniasz wszytkie podpunkty (WSZYSTKIE!) punktu 12 to rzeczywiście przyszlość matrymonialna może być przykra i nieciekawa :( nie oszukujmy się, taki facet na bcyie partnerem ma bardzo NIKŁE szanse. Co najwyżej przyjaciel. Sam siebie oceń , ale obiektywnie- nie zbyt laskawie, i nie zbyt surowo. Szczerze. U mnie naprawdę mają szanse nawet przeciętni faceci :) Bo w grupie przeciętniaków są ludzie którzy podobają się lub nie w zależności od GUSTU ODBIORCY!!! :) Dla każdego inne cechy są mniej ważne a inne bardziej. Np. dla mnie najważniejsze u faceta są np. mięśnie które u ciebie są świetne więc mi się spodobasz, natomiast dla panienki X najważniejsze u faceta są usta które u ciebie są np. cienkie więc jej się nie spodobasz ;) Na prawdę jeśli masz trochę ŁADNYCH części ciala i trochę BRZYDKICH zawsze znajdzie się ktoś kto "leci" akurat na te które u ciebie są na wysokim poziomie ;) ana Twoje slabe strony nie zwraca uwagi. Ja osobiście ocenilabym siebie samą wg mojej skali na 6-7 czyli "niezbyt ladny"- "ujdzie w tlumie". I szukam facetów na MOIM poziomie czyli też z grupy MEDIOCRE. Nie chcę tych , którzy powalają urodą, są fajni ale wierz mi - tylko na chwilę !!! ;) Jeśli ty też nie uganiasz się za topmodelkami to będzie dobrze ! Trzymam kciuki ! :) Uśmiech na twarz i do dziewuch ! :D

Gość baron de drift
no właśnie co to znaczy w sytuacji gdy bracia Mroczkowie są przez niektórych uważania za przystojnych albo np Borys Szyc, który jest absolutnie przeciętny albo wręcz paszczurowaty w jego przypadku jednak rozumiem, gość jest pewny siebie i pewnie zawsze był a Mroczkowie odnieśli tzw sukces

Gość 23latek
No to ja jestem łysiejący ale jest to uważane za mój atrybut :)

Gość baron de drift
dobrze i przejrzyście napisane a te topmodelki to często zwykłe przeciętne dziewczyny tylko, że z oprawą i nachalnie lansowane np Kate Moss absolutnie przeciętna, wręcz dla wielu paszczurowata mnie się podoba

Gość dfds
napiszę banał. Trzeba być po prostu sobą i trafić na odpowiesnią osobę. Zazwyczaj goście średniej urody zaczynający się lansować stają się jeszcze bardziej żałośni.. Jeżeli ktoś nie ma 'tego czegoś' - czyli nie jest wyjątkowo przystojny, z gestem, dowcipny itd. to choćby temat omówił z całą kafeterią to i tak podrywania lasek nie będzie.. no chyba, że paszczurów

Gość onisafsd
heh.. tylko widzisz mroczkowie i borys sa sławni i bogaci.. i dlatego maja branie u dupeczek, gdyby oni byli zwyklymi szarakami ktorzy sobie zyja.. to chuja by mieli! prawda jest jedna i kazdy ją zna, jak masz pozycje i pieniadze to mozesz miec prawie kazda dupe! a jezeli nie masz tego, to musisz byc konkretny z wygladu i pewny siebie aby miec dobre laski! proste!