Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eutrepe03

czy mogę byc w ciąży?

Polecane posty

Gość eutrepe03

Witam, mam 25 lat i dopiero pare dni temu straciłam dziewictwo. Ostatni okres miałam 16 lipca, mam regularne cykle, co 26 dni, ostatnio tylko był po 28 dniach, 6 sierpnia był 22 dzien cyklu, czyli teoretycznie bezpłodny dzien i wtedy moja błona dziewicza zostala przerwana(szczypanie,pieczenie,krew na majtkach), moj chłopak nie wszedł jednak do konca tylko na kilka cenymetrów własnie. Nstepnego dnia szczypało mnie przy oddawaniu moczu, 9 sierpnia dostałam okres i tego samego dnia moj chłopak wszedł we mnie do konca, na kilka sekund tylko, nie miał wytrysku. Tabletki antykoncepcyjne dostałam od ginekologa wczesniej, ale czekałam na pierwszy dzien okresu. tego 9 sierpnia okres dodtałam rano, seks miałam po kilku godzinach (był we mnie dwukrotnie),a pierwsza tabletke antykoncepcyjną (cilest) wziełam wieczorem. Dzis jest 3 dzien okresu,wieczorem planuje wziac trzecia. Zblizen nie było od tamtego czasu i nie bedzie ich w najblizszym czasie. Zastanawiam sie czy: po pierwsze przy przerwaniu blony, kiedy moj partner wszedł tylko na kilka centymentrów, nie miał wytrysku, jest mozliwe zapłodnienie? a po drugie czy jest to mozliwe przy pelnym wejsciu, takze bez wytrysku,w pierwszym dniu okresu i zażyciu tabletki kilka godzin potem. Z gory dziekuję za odpowiedzi.

Najprawdopodobniej w ciąży nie jesteś. W ogole zastanawiam się, po czym wnosisz, że możesz być w ciąży?

Gość rgeggrfdr
nie ma opcji zebys byla w ciazy.