Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
czorno1510

praca a milosc..

Polecane posty

hmm ciekawa jestem co jest wazniejsze praca czy to aby zwiazek byl udany i szczesliwy.a mianowicie mam taki problem..jestem z chlopakiem 3 lata,oboje mamy po 18 lat.on zatrudnil sie w firmie ochroniarskiej,a ja robie w domu tipsy zelowe.wczoraj mielismy duze spiecie..dowiedzialam sie ze znowu wyjezdza w sobote zeby ochraniac impreze.tylko jest maly problem..to jest koncowka wakacji,on ma w poniedzialki i czwartki korki z matmy wiec sie nie widujemy,w soboty jezdzi na imprezy,mecze itd,a na dodatek sie dowiedzialam ze w przyszlym tyg jedzie od czwartku do soboty do krakowa a w poniedzialek i wtorek ma korki.zostaje nam sroda i niedziela..nasz zwiazek sie wali,a on mi mowi ze potrzebuje pieniedzy..chce sobie kupic gre,monitor itd..tylko ze mnie zalezalo na tej sobocie..to jest nasza rocznica i mialo byc fajnie..co ja mam zrobic?;( on mi mowi ze jestem rozpieszczona ksiezniczka,ze nie wiem jak wazne sa pieniadze..ale ja przeciez tez zarabiam ale tak ustawilam to sobie zeby sie z nim widywac popoludniami..ja juz nie mam sily ;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować