Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas zaczac staranie

co lepsze?

Polecane posty

przy odchudzaniu pic maslanki czy jesc jogurty?

Gość juz chyba maslanki

Gość fgbfgb
dzieki :)

Gość a mogą być z owocami
Nie znoszę smaku naturalnych kefirów, jogurtów, maślanek itp. To nie ja założyłam topic, ale się podłączam.

a ja znowu uwielbiam wszystko co na mleku :) w sumie schudlam kiedys okolo 40 kg teraz od czerwca okolo 10 ale jeszzce potrzebuje z 8 kg z kilogramami zmagam sie odkad zrozumialam ze ze mna jest zle a mam 23 lata :) mam 175 cm wzrostu obecnie 85 kg dla kogos przy moim wzroscie jak zrzuce jeszzce 8 to malo a dla mnie wsam raz :)

Gość oopqo
a jak schudlas tak duzo? 40kg.? 10kg.??

saharaa dieta i cwiczenia:)zaczelam od mż a doszlam do 300 w krytycznym momencie(nie dalo sie zjesc wiecej bo to byla 10-dniowa ktora i tak nic nie dala).cwiczylam roznie, zaczelam od godziny dziennie, potem zwiekszylam, potem nic nie cwiczylam,potem znow wrocilam do cwiczen wiec tak roznie.recepty nie mam.w momencie zastoju pomagala mi amerykanska a potem znow liczenie kcal.teraz juz wychodze z diety.

Gość Borsuk_morski
pewnie 300cl mleka 3,2%.

Gość Borsuk_morski
salamandra plamista ... wybacz, ale to bylo oczywiste, ze chodzi o 300kcal ;)

borsuku skoro ktos zapytal to mialam prawo odpowiedziec a nie musisz sie nabijac ze z mleka. cwiczenia w sumie rozne:skakanka,rower,hula hop,przysiady, brzuszki,pelno cwiczen z jakichs zestawow na brzuch czy uda i tylek,a6w,abs,aerobic,zalezy co mi sie chcialo w danym momencie.w najgorszym czasie jadlam 500kcal i cwiczylam nawet do 6 godzin,roznie bywalo zatem.

aha i od pierwszego stycznia tego roku rowno zaczelam,przy czym planowalam wszystko 2 tygodnie wczesniej zeby byc gotowa i miec dobry plan.skonczylam jakos w tamtym miesiacu.tyle ze jeszcze kilo spadl przy okazji.