Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz i co teraz

SOLARIUM POMOCY dziewczyny

Polecane posty

Byłam rano na solarium, do opalania założyłam te ochronne okularki i zostały mi ślady! Dziewczyny czy jak teraz pójde na samo opalanie twarzy to jakos to się wyrówna? Nawet fluid tego nie pokrywa :(

Kobiety !

pójde jutro na bronzarium,mam nadzieję ze choć trochę to się wyrówna

Zakładaj pół na pół. Np. jak idziesz na 10 min to okulary miej przez 5. Niby szkodzi na oczy no ale potem zostają slady więc ja już wolę tak. Albo inaczej jak się opalasz to nie opalaj twarzy.

własnie zalezy mi na opalaniu twarzy... jutro na bronzarium posmaruje przyśpieszaczem tylko skórę pod oczami gdzie teraz mam białe ślady... kurde ale narobiłam.

Gość a poco wam te
okulary???????? przecież zamykacie oczy i cześć :) rany na solce opalam sie regularnie od kilku lat i nigdy nie mialem okularów!

Mnie pierwszy raz pokusiło bo lampy strasznie mocne. a że nie zobaczyłam zasięgu tych okularów to teraz wyglądam jak panda:(

Gość poco wam te
i co teraz i co teraz własnie zalezy mi na opalaniu twarzy... jutro na bronzarium posmaruje przyśpieszaczem tylko skórę pod oczami gdzie teraz mam białe ślady... kurde ale narobiłam. to dopiero sobie narobisz!! idz nie jutro a po jutrze na solarium, weź 12min na bronzującym i będzie git :)

chciałabym iśc teraz tylko opalać twaz i dekolt ... a w sobotę poprawić całość źle myślę??

Gość a poco wam te
bardzo źle! zrobisz sobie kuku w ten sposób na buzi. po pierwsze zrób sobie wieczorem jakiś piling twarzy to troszeczkę zniweluje efekt solarium, i idz dopiero po jutrze! na ile byłaś min.?

na 12:( jasna cholera.

Gość a poco wam te
:D nic nie będzie widać!! skoro byłaś na 12 min to znaczy że jesteś opalona :) teraz jak pójdziesz to weź bronzer i wetrzyj równomiernie w całą twarz i dekolt! zobaczysz że nic nie będzie widać. Zresztą jutro już nie będzie efektu solarium a nawet dzisiaj wieczorem, więc ten ślad ci zniknie :)

Mam nadzieję bo w tej chwili widać i to mocno. Mama jak mnie zobaczyła to w śmiech. Ponakładam na to jakiś fluid i może nie bedzie tak źle. Już nikt mnie nie namówi na okulary w solarium.

Gość nie smaruj przyspieszaczem
tylko oczu!!!!!! broń boże bo będziesz znów miała spalone na około oczu! Idz normalnie wyrówna się bez problemu. Kiedyś też tak miałam.

Gość a poco wam te
ale nawet niema czego równać :) "przypiekła" krwinki czerwone a te pod goglami ocalały :) do wieczora koloryt sie wyrówna sam jak organizm zredukuje poziom krwinek

Za duża róznica zeby było wieczorem ok. Tak bardzo się nie łudzę.

Gość a poco wam te
zobaczysz będzie ok :) a jeśli będziesz chciała jeszcze poprawić to dopiero po jutrze! :)

na pewno będe chciałą:) ale nic innego oprócz bronzarium mi nie zostało bo pewnie jutro będzie okres. Więc tygodniowy zakaz opalania:(