Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

witamina_c

biedne CV

Polecane posty

kurde pomozcie mi wiem ze nie mozna klamac za bardzo w cv ale ja nie mam za bardzo co tam wpisac :o jestem studentka i nigdy nie pracowalam wiec nie mam zadnego doswiadczenia zawodowego i w umiejetnosciach moge wpisac tylko znajomosc niemieckiego bo nawet prawa jazdy nie mam :o i moje cv jest na pol strony :) nie wiem czy cos takiego w ogole wypada komus dac :o

Wpisz tam jeszcze znajomosc komputera i MS office, obsługa faxu i xero bo to tez czesto chca a i tak ci pokaza jak to sie robi bo przeciez kazdy model inny hehe

Jak to nie można? MOŻNA WŁAŚNIE... ! kłamanie w CV jak najbardziej.. ile się da.

dopisz sobie coś, używaj przymiotników gdzie sie da bo przedluzaja zdania a potem sie pomodl zeby klamstwa nie wykryto

Ja napisałem sobie min kreatywność, komunikatywność, umiejętność pracy zarówno indywidualnej jak i w zespole, ukończony kurs pierwszej pomocy przedmedycznej, świetna znajomość komputera, prawo jazdy wszelkie uprawienia kursy wpisuj

Gość kiedyś RER
Nie kłam, co najwyżej "enigmuj" i dodawaj oczywistości, np.: - dobra znajomość języka niemieckiego (podaj certyfikat, jeśli jest, lub ocenę na maturze) - obsługa komputera - sprawne poruszanie się i wyszukiwanie informacji w Internecie - znajomość programów MS Word oraz MS PowerPoint

Gość fdsdsf
to zalezy do jakiej pracy . Jak za 1400 zł to nawet nie potrzebne cv . Cv pisza ci ktorzy beda zarabiac po 5000 zł

jak nie umiesz napisac cv to i tak do malo jakiej pracy sie nadajesz masz wzory w sieci - w cv wpisuje sie kazda bzdure - obsluge kompa, sprawne korzystanie z i-netu, obsluge urzadzen biurowych, zalety takie jak dyspozycyjnosc, punktualnosc, dokladnosc, zaangazowanie itp. co ty bys chciala w tym cv jeszcze wpisac skoro jestes studentka? po to idziesz teraz do roboty, zeby pozniej miec co w cv wpisac kazdy od czegos zaczyna...