Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sru

SRU

Polecane posty

Hej To mój oficjalny temat. Od dawna nosiłem się z zamiarem stworzenia takiego mojego "przytułka" na kafe. Uprzejmie proszę o nie zaśmiecanie go wulgarnymi, nie w temacie (trudno będzie, jako że temat jest "ogólny") wypowiedziami i tym podobnymi wygłupami, pomarańcze są mile widziane, o ile mają coś ciekawego do przekazania. :) Temat powstał na ogólnym tak więc temat jest bardzo "ogólny", nie porusza się na nim jakiegoś sprecyzowanego problemu. To znaczy że można pisać co się chce. :)

jestem druga ?zresztą w zyciu tez, a co mi tam , niech popisza cokolwiek jak wrócę z robótki to looknę

Gość heloł
no to joł

wydawało mi się że nikt tu nic nie napisze :D co za miłe zaskoczenie :classic_cool:

dobrA IDĘ ZAPALICi do pracki lecę.acha jeszcze jedno wysiadła mi komórka ,tel stacjonarny,internet w tel ,normalnie krach techniczny,mówię wam nie da się zyć ,jak tylko wróce do domu to się tym zajmę,alę ich zjebię

wydaje się, że temat nabiera kształtu, w obecnej postaci oddaje ducha księgi gości/listy obecności :)

SRU spoko zaczną w końcu gadać,a ja nie mają o czym to niech pomyśla co z moją komóra,sony ericson k770i

napisałam w poprzedniej wypowiedzi "a wam.?" a tego nie ma ;] no cóz ta kafeteria czasami płata nam figle ;] A więc.. co tam porabiacie.?

Gość wampirzyco
sama jestes glupim dzieckiem a jak ci sie nie podoba to wypad na marsa :classic_cool:

dzieci zwykle są jeszcze głupiutkie i naiwne, dopiero z wiekiem uczą się wszystkiego, więc w tych słowach jest dużo prawdy :)

Oka.. To co moze wymyslta jakis konkretny temacik.??? ;>

ale ja nie mam już 20 lat, bliżej mi do 30 :)