Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona troszke

Czy to mozliwe????

Polecane posty

Kilka lat temu byłam w zwiazku z pewnym facetem ,mieszkalismy razem 3lata...Niby normalny dom i wogole ale ..... Ja pracowalam w sklepie a on nie mial pracy,ale na brak gotowki nie narzekalismy.Facet znikal czasami na jakis czas a potem wracal z gotowka .Nie pytalam sie nigdy skad mial pieniadze bo balam sie prawdy .Ktoregos poranka zadzwonil telefon ze zostal zatrzymany przez policjie.Moj swiat sie zawalil....Minelo kilka tygodni zanim dostalam pierwsze widzenie i wtedy dopiero dowiedzialam sie skad byly pieniadze ,uslyszalam tez od niego ze pewnie tak szybko nie wyjdzie i mam zaczac zyc od nowa ale juz bez niego.Tak bylo przez pierwszy rok az wkoncu dotarlo do mnie ze nie ma sensu tego ciagnac i roztalismy sie. ja w miedzy czasie stracilam prace i wyjechalam do niemiec za praca. Minelo 7 lat,wrocilam do Polski pare miesiacy temu,niewiedzialam nic o nim,co sie z nim dzialo itp.az do dnia gdy przypadkowo spotkalismy sie na ulicy.Opowiedzial mi ze wyszedl z zakladu karnego 2 lata temu,ze bedac tam poznal przez kolege z celi jakas kobiete,ze pisali ze soba potem zaczela go odwiedzac a dzis sa ze soba i maja rocznego synka.ucieszylam sie ze ulozylo mu sie zycie.Od tego czasu kilka razy spotkalismy sie na kawe ale nic wiecej.Czasami pomagal mi jak tylko mogl rowniez finansowo. Wczoraj znow byl na kawce,ale zaczelam sie zastanawiac skad ma pieniadze znowu.Jezdzi dobrym autem,mieszka na strzezonym bardzo drogim osiedlu,portfel wypchany kasa....nigdy nie zapytalam sie mu czym sie zajmuje teraz ale wiem ze nie pracuje na pewno. Dzis rano usiadlam do komputera i wpisalam w google jego imie i nazwisko oraz date urodzenia z mysla ze moze wkoncu cos sie dowiem.Pokazalo sie kilka stronek.kliklam w pierwsza lepsza i okazalo sie ze jest prezesem duzej firmy w naszym regionie,ze firma ma ogromny kapital itp.ze zostala zalozona rok temu.Wiem ze to moze przypadek podobnych danych osobowych ale kilka razy wiem ze jezdzil do tej miejscowosci jak to nazywal w interesach,ale zastanawiam sie skad mogl miec taka gotowke na rozpoczecie dzialalnosci wiem ze na pewno sa tam jacys udzialowcy i wogole.Firma jest wpisana do rejestru sadowego wiec raczej wszystko jest ok ale ja zaczelam sie jeszcze bardziej martwic.a moze jestem przewrazliwiona tym co bylo kilka lat temu i moze faktycznie po wyroku zrozumial ze trzeba zajac sie swoim zyciem juz legalnie.....

No to mnie pocieszyles. faktem jest to ze nie widuje go z jakimis podiejrzanymi ludzmi,prowadzi sie w miare jak przecietny czlowiek.czeto widuje go z synkiem i swoja kobieta i powtarza mi ze do kryminalu juz na pewno nie wroci.

Gość ilonsia
zapytaj wprost... przeciez jak jesteście przyjaciólmi to masz prawo wiedziec

Pytalam sie kilka razy ale zawze kwitowal mnie ze nie mam sie martwic ze wszystko jest ok

a w sumie co cie to obchodzi? jak nie chcesz miec nic do czynienia z podejrzanymi typami to sie nie spotykaj z nim, a juz napewno nie bierz od niego forsy

Obchodzi mnie bo jest moim przyjacielem i nie chce zeby tam znowu trafil,a ja nie biore jakis od niego ogromnych sum.Po prostu czasami kupi mojemy dziecku cos ze slodyczy lub da mu pare groszy na nie.Spotykamy sie sporadycznie .

Gość zmienil sie i tyle daj spokoj

jak przyjaciel to pogadaj powaznie ale wiedz jedno - on nie zrezygnuje z zycia ktore ma, przywykl do pewnego standardu moze kasse mial na rozruch z nielegalnych srodkow, ale teraz wszystko idzie legalnie

No chyba bede musiala z nim pogadac powaznie. Nie wiem jak tylko zaczac. Mam nadzieje ze dam rade.

Gość ewewe
po co sie wtracasz idiotko do czyjejs rodziny i jeszcze kase ciagniesz??

Gość zniepokojona troszke
ewewe po co ublizasz mi jesli mnie nie znasz .20zl na batonika dla dziecka to faktycznie duze naciaganie.Znize sie do twojej inteligencji i powiem ci tak.Spadaj kretynko!!!!!

Gość ze zlota te batoniki
twoj bachor zre?!