Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chce byc taka

Jestem łatwa, a wcale nie chce

Polecane posty

Gość Nie chce byc taka

Hej. Wiem ze posypia sie glosy w stylu "dziwka" itp... ale nie jestem taka. Szukam prawdziwej milosci na stale, ale faceci czesto to wykorzystuja....... Zdarza mi sie ciagnac faceta do lozka na pierwszej randce mimo iz nawet go nie znam - a pozniej on znika, juz sie wiecej nie odzywa, a ja mam zawsze dola, kaca moralnego... Wiem ze w taki sposob nikogo nie poznam bo kazdy bedzie myslal ze jestem latwa. myslicie ze seks na pierwszej randce zawsze przekresla cos wiekszego?

na pierwszej randce dajesz dupy? :O to powodzenia. faceci takich latwych nie szukaja, ale jak juz dajesz to biorą ;)

Gość źle doświadczona
miałam podobnie jak Ty i zrezygnowałam, bo w końcu naprawdę sie zakochałam, a facet zawinął tyłek i strasznie długo cierpiałam. nie warto dawać dupy, bo faceci to wykorzystują na porządku dziennym, nie ma co liczyć na ich dobre serce. trudno, może i ciężko żyć samemu i szukać tego jedynego, ale wskakiwanie do łóżka nowo poznanym kolesiom tylko pogorszy sytuację, uwierz mi. nie w przypadku wrażliwego usposobienia, może jak ktoś ma żelazne serce i wrażliwość mydelniczki, to taki seks bez zobowiązań zdaje egzamin...

Gość nie chce taka byc
nie dupy tylko np lodzik albo onanizacja wspolna

Gość hgfer
to zalezy czy te osoby znaja sie na przyklad 2 lata przed oficjalną randką czy nigdy sie nie spotkały i randka to ich pierwszy kontakt.

Gość może popiszemy na gg
to nic złego, jeśli chcesz to możemy się umówić.

wielu facetów to że dajesz na pierwszej randce będzie interpretować tak że szukasz seksu a nie kogoś do związku